System Control kualitas - Xi Da Electronics (Hk) Co., Ltd
Efisien Hiji-eureun Ngayakeun komponén Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • System Control kualitas

    1. kadali kualitas parna
    Urang boga ko-operasi alus jeung pausahaan inspeksi kualitas kelas-luhur global keur naekeun sistem kadali kualitas urang kana tingkat pangluhurna.

    2. Long-waktos jaminan
    jaminan Quality nyertakeun produk siklus kahirupan sakabeh, sarta gumantung kana produk béda, jaman jaminan tiasa diperpanjang ku bébas Balik deui jeung Saham.

    3. syarat Supplier ti XIDA Electronics
    suppliers anu pihak katilu didaptarkeun kana sistem manajemen kualitas ISO 9001 atanapi AS9100 ku hiji badan sertifikasi pihak-katilu accredited dianggap suppliers ditarima. Suppliers kedah nyadiakeun bukti sertifikasi kana pamundut atawa mertahankeun aksés umum keur sertifikasi teh online.

    4. Mangga wartosan XIDA Electronics lamun aya wae masalah kualitas
    Sareng hiji sistem kadali kualitas parna, urang janji nu tiasa ngahubungan XIDA Electronics langsung lamun aya wae masalah kualitas pikeun ngajawab masalah kualitas nu hese keur direngsekeun sakali kajadian dina perdagangan tradisional.


    WhatsApp Online Chat!