Efisien Hiji-eureun Ngayakeun komponén Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • produk

    panyambungna
    panyambungna
    X

    panyambungna

    konektor listrik, a alat pikeun ngagabung sirkuit listrik babarengan (kadangkala katelah palabuhan, plugs, atawa interfaces). Simkuring gaduh panyambungna sadaya jenis, kaasup D-sub, serat optik, otomotif, sirkular, audio jeung video, RF, Telecom, kakuatan, sareng USB. Urang ogé mawa Pilihan badag tina terminal konektor jeung blok terminal, kitu ogé backshells jeung asesoris sadaya jenis.

    Categories produk

    • 1.25T Panyambung
    • 15EDG Panyambung
    • 2EDG Panyambung
    • Panyambung audio
    • AV Panyambung
    • BNC Panyambung
    • Booth Panyambung
    • CH Panyambung
    • D-sub Panyambung
    • DC Panyambung
    • DuPont Panyambung
    • DVI Panyambung
    • EH Panyambung
    • bikangna Lulugu
    • Urang Sunda Panyambung
    • lulugu Panyambung
    • IC stop kontak
    • KF2510 Panyambung
    • Mikro USB Panyambung
    • Optik Serat Panyambung
    • PH Panyambung
    • pin Lulugu
    • PS2 Panyambung
    • RJ11 Panyambung
    • RJ22 Panyambung
    • RJ45 Panyambung
    • Caps pondok-circuit
    • Terminal Blok Panyambung
    • USB Panyambung
    • USB Tipe-C Panyambung
    • VH Panyambung
    • kawat Panyambung
    • XH Panyambung
    • ZH Panyambung

    pabrik

    • Xcfuse
    • Alps
    • AMASS
    • Amphenol
    • AVAGO
    • BBJ
    • BOOMELE
    • Ckmtw
    • CNNT
    • CONNFLY
    • Dinkle
    • DTECH
    • Elinker
    • EVERLIGHT
    • Hammond
    • HANRUN
    • HF
    • WIB
    • HX
    • Jae
    • jst
    • KANGNEX
    • KOA
    • KST
    • Maxim
    • metZ nyambung
    • MOLEX
    • Murata
    • Nextron
    • OMRON
    • Panasonic
    • Phoenix Kontak
    • PowerSync
    • SAMTEC
    • SOFNG
    • Sullins
    • te Konéktipitas
    • YDS
    komponén memori
    komponén memori
    X

    komponén memori

    XIDA Electronics balanja pamilih badag chip memori, kartu, sarta modul memori husus pikeun unggal aplikasi, kaasup chip ROM sarta RAM na DRAM chip tina unggal rupa, Flash kartu, FIFO, modul memori sareng nu sanesna.

    Susun dumasar kapasitas, lebar data beus, waktu aksés, tegangan operasi, bungkusan, count pin sareng nu sanesna. Neangan produk memori pikeun rupa-rupa jenis panganteur na maca tungtutan operasi / nulis, kaasup komponén memori terjal. Urang stock produk memori cocog pikeun server, komputasi pribadi, aplikasi padumukan, komérsial sarta industri, sareng nu sanesna.

    pabrik

    • Cypress
    • EON
    • ETRON
    • FUJITSU
    • GigaDevice
    • HYNIX
    • ISSI
    • Maxim
    • MICROCHIP
    • Micron
    • MXIC
    • Samsung
    • SPANSION
    • SST
    • SYNCMOS
    • WINBOND

    Categories produk

    • DDR
    • EEPROM
    • FIFO
    • cahaya
    • FRAM
    • PROM
    • Ram
    alat logika Programmable
    alat logika Programmable
    X

    alat logika Programmable

    Hiji alat logika programmable (PLD) téh salah sahiji komponén éléktronik dipaké pikeun ngawangun sirkuit digital reconfigurable. Teu kawas hiji Gerbang logika, nu miboga fungsi tetep, a PLD boga fungsi undefined dina waktu pabrik. Méméh PLD bisa dipaké dina sirkuit eta kudu diprogram, nyaeta, reconfigured.

    pabrik

    • ACTEL
    • Adi
    • AKM
    • ALTERA
    • Anlogic
    • Cypress
    • DIODES
    • HOLTEK
    • Intel
    • Intersil
    • KISI
    • LINEAR
    • Maxim
    • MICROCHIP
    • Microsemi
    • Nexperia
    • NUVOTON
    • NXP
    • ON
    • PERICOM
    • PTC
    • RENESAS
    • ROHM
    • ST
    • TI
    • TOSHIBA
    • XILINX

    Categories produk

    • 4000 Series Logika Chip
    • 74 Series Logika Chip
    • codec Chip
    • CPLD / FPGA Chip
    • Waktos Base Integrated Chip
    Sirkuit kakuatan Manajemén Integrated
    Sirkuit kakuatan Manajemén Integrated
    X

    Sirkuit kakuatan Manajemén Integrated

    manajemén kakuatan sirkuit terpadu (ICs manajemén kakuatan atawa PMICs atanapi PMU sakumaha Unit) nu sirkuit terpadu (atawa blok sistem dina alat Sistim-on-a-chip) pikeun menata syarat kakawasaan sistem host. Kituna PMIC nujul kana rupa-rupa chip, kumaha paling kaasup sababaraha bentuk konvérsi kakuatan éléktronik jeung / atawa fungsi kontrol kakuatan relevan. A PMIC mindeng kaasup dina alat batré-dioperasikeun kayaning ponsel sarta portabel pamuter media ngurangan jumlah spasi diperlukeun.

    pabrik

    • Aktip-semi
    • Adi
    • aimtron
    • ALLEGRO
    • ALTERA
    • AME
    • AMS
    • ANACHIP
    • Anaren
    • ANISEM
    • ANPEC
    • AOS
    • Atet
    • AWINIC
    • Axelite
    • bl
    • BPS
    • BYD
    • CHIPLINK
    • chipown
    • CJ
    • CONSONANCE
    • DIODES
    • EUTECH
    • Téhnologi rarasaan
    • FITIPOWER
    • FM
    • pakaya
    • GMT
    • HEXIN
    • HOLTEK
    • HTC
    • HYCON
    • IMP
    • Infineon
    • Intersil
    • IR
    • JRC
    • KEC
    • kia
    • KODENSHI
    • Leadtrend
    • LINEAR
    • LITEON
    • LRC
    • Maxim
    • MICROCHIP
    • MICRONE
    • MORNSUN
    • MPS
    • MW
    • natlinear
    • Nexperia
    • NS
    • NXP
    • OB
    • ON
    • Pam
    • Integrations kakuatan
    • PowTech
    • PTC
    • RICHTEK
    • RICOH
    • ROHM
    • SEAWARD
    • SEIKO
    • SEMTECH
    • SGMICRO
    • SILAN
    • Silergy
    • SK
    • SKYWORKS
    • ST
    • TDK
    • TI
    • TM
    • TOPPOWER
    • TOREX
    • TOSHIBA
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • XLSEMI
    • ZLG

    Categories produk

    • AC-DC Power Module
    • Batré palindung Chip
    • DC-DC Power Module
    • LDO
    • Liniér regulator Chip
    • Sirkuit kakuatan Manajemén Integrated
    • Kakuatan Monitor Chip
    • Ngalihkeun Power Manajemén Chip
    • Tegangan Rujukan Chip
    chip analog
    chip analog
    X

    chip analog

    Hiji chip analog nyaéta set tina sirkuit analog éléktronik miniatur kabentuk dina salembar tunggal bahan semikonduktor.
    Tegangan jeung arus dina titik dituliskeun dina sirkuit tina chip analog rupa-rupa terus dina jangka waktu. Kontras, chip digital ngan make jeung nyieun tegangan atawa arus dina tingkat diskrit, kalayan henteu nilai panengah. Salian transistor, chip analog mindeng boga angka gedé unsur pasif (induktor / Kapasitor / Resistors) ti chip digital umumna do. Induktor condong dihindari kusabab ukuranana badag, sarta hiji transistor jeung kapasitor babarengan tiasa ngalakukeun karya hiji induktor. (Nalika metoda ieu dipake dina CFL, anjeun meunang ballast éléktronik.)
    Analog chip ogé bisa ngandung elemen logika digital pikeun ngaganti sababaraha fungsi analog, atawa ngameunangkeun chip ka komunikasi sareng microprocessor a. Ku sabab kitu na saprak logika ilahar dilaksanakeun ngagunakeun téhnologi CMOS, chip ieu nganggo BiCMOS prosés ku pausahaan kayaning Freescale, Texas Instrumén, STMicroelectronics jeung sajabana. Ieu katelah pamrosésan sinyal campur jeung ngamungkinkeun desainer pikeun ngasupkeun fungsi leuwih dina chip. Sababaraha kauntungan kaasup panyalindungan beban, ngurangan bagian cacah jeung reliabilitas luhur.
    Murni chip analog dina ngolah informasi geus lolobana diganti ku chip digital. Chip analog anu masih diperlukeun pikeun sinyal wideband on akun sahiji syarat laju sampling, aplikasi kakuatan tinggi na di interfaces transduser. Panalungtikan jeung industri dina widang terus tumuwuh tur makmur. Sababaraha conto chip analog lila-cicing na well-dipikawanoh nu 741 panguat Operasional, sarta 555 otomatis.
    Chip catu daya nu ogé dianggap chip analog. Tujuan utama nyéta pikeun ngahasilkeun kaluaran suplai tegangan well-diatur pikeun chip séjén dina sistem. Kusabab sakabeh sistem éléktronik merlukeun Daya listrik, ICs catu daya PMICs mangrupakeun elemen penting tina eta sistem.

    pabrik

    • Adi
    • AKM
    • BB
    • bl
    • CHIPSEA
    • cirrus Logika
    • DIODES
    • ETEK
    • EXAR
    • HOLTEK
    • Infineon
    • Intersil
    • JRC
    • LINEAR
    • Maxim
    • MICROCHIP
    • Mini Sirkuit
    • Nexperia
    • NS
    • NXP
    • ON
    • PERICOM
    • Philips
    • PTC
    • RENESAS
    • ROHM
    • SGMICRO
    • SKYWORKS
    • ST
    • TI
    • TOSHIBA
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • WOLFSON

    Categories produk

    • A / D Konversi Chip
    • analog Chip
    • Analog Pindah Chip
    • Coulometer Chip
    • Ayeuna Monitor Chip
    • D / A Konversi Chip
    • Digital Potentiometers Chip
    Fuses
    Fuse/Circuit Breaker
    X

    Fuse/Circuit Breaker

    Dina éléktronika jeung rékayasa listrik, sekering a mangrupa alat kaamanan listrik nu ngoperasikeun nyadiakeun leuwih panyalindungan kiwari mangrupa circuit listrik. Komponén penting na hiji kawat logam atawa strip nu melts lamun ayeuna teuing ngalir ngaliwatan éta, kukituna interrupting ayeuna. Ieu mangrupakeun alat kurban; sakali sekering tos dijalankeun eta mangrupa circuit kabuka, sarta eta kudu diganti atawa rewired, gumantung kana jenis.
    Fuses geus dipaké salaku alat kaamanan penting ti dinten awal rékayasa listrik. Dinten aya rébuan desain sekering béda nu gaduh ratings arus jeung tegangan husus, megatkeun kapasitas na respon kali, gumantung kana aplikasi. Waktos sareng ciri operasi kiwari fuses nu dipilih pikeun méré panangtayungan nyukupan tanpa gangguan gunana. Peraturan wiring biasana nangtukeun hiji rating sekering ayeuna maksimum pikeun sirkuit nu tangtu. Sirkuit pondok, overloading, beban mismatched, atawa kagagalan alat anu alesan perdana pikeun operasi sekering.
    A sekering mangrupa hartosna otomatis tina nyoplokkeun kakuatan tina sistem faulty; mindeng disingkat mun Iklan (otomatis Disconnection of Supply). Breakers circuit bisa dipaké salaku hiji solusi design alternatif pikeun fuses, tapi boga ciri béda signifikan.

    pabrik

    • Socay
    • TDK
    • Xcfuse

    Categories produk

    • circuit breaker
    • Ngahiji Vidéo / Seat
    • Kaca ngahiji pipah
    • Lempeng Colokkeun ngahiji
    • Surface Gunung ngahiji
    panganteur Chips
    chip panganteur
    X

    chip panganteur

    pabrik

    • GENESYS
    • HOLTEK
    • IC +
    • Infineon
    • Intersil
    • LINEAR
    • MACOM
    • MARVELL
    • Maxim
    • Melexis
    • MICROCHIP
    • MPS
    • Nexperia
    • Countries
    • NST
    • NVE
    • NXP
    • OKI
    • ON
    • Philips
    • prolific
    • PTC
    • Qualcomm
    • Qualcomm Atheros
    • RDA
    • REALTEK
    • ROHM
    • SEMTECH
    • Silicon Labs
    • SKYWORKS
    • ST
    • TI
    • UTC
    • via
    • VLSI
    • WIZNET
    • WOLFSON
    • ZLG

    Categories produk

    • 4-20MA Chip
    • Audio Interface Chip
    • BISA chip
    • DDS Chip
    • Ethernet Chip
    • Isolator Chip
    • LVDS Chip
    • RS-485 / RS-422 Chip
    • RS232 Chip
    • USB Chip
    • Nirkabel ngirimkeun-nampi Chip
    Amplifier-linier Alat
    Amplifier / Alat linier
    X

    Amplifier / Alat linier

    Hiji panguat mangrupa alat éléktronik anu naek amplitudo sinyal éléktrik. Éta téh categorized di hormat ka kabisa maranéhna pikeun éféktif ngagedékeun boh mangrupa tegangan atawa sinyal asupan ayeuna. A panguat tegangan amplifies sinyal tegangan input sarta ngahasilkeun tegangan output nu leuwih gede. amplifier ayeuna, ogé katelah amplifier transimpedance, akal dina arus dina inputs, sarta output hiji tegangan jeung beban. Transconductance na Transresistance amplifier swap éfék ieu - hiji tegangan input atawa ayeuna ngahasilkeun kaluaran ayeuna atawa tegangan badag mungguh.

    Hiji parameter kinerja konci hiji panguat anu linearity na, atawa alatan kamampuhna pikeun akurat ngagambarkeun input jeung sinyal bentukna sarua dina domain waktu dina output. parameter kinerja konci séjén kaasup laju slew, réspon frékuénsi, noise, sarta gain rubakpita.

    Amplifier digolongkeun kana A, AB, B, C, D jeung E. kelas The ngagambarkeun jumlah variasi sinyal kaluaran boga leuwih hiji siklus lamun input nyaéta gelombang sinusoida. Beuki linier hiji panguat téh, anu nurunkeun produk distorsi. Kelas A mangrupa paling liniér sarta kelas C nyaéta sahenteuna linier. Kelas C teu cocog kanggo aplikasi audio tur ilaharna dipaké dina produk kawas pamancar RF. Kelas D, E nyaéta ngaganti amplifier anu tiasa ngagunakeun tahapan circuit kaluaran ngandung resonators harmonik, sababaraha switching suplai rail, téhnik kaluaran complimentary, sarta PWM na délta-sigma modulasi pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta ngarekonstruksikeun nu gelombang input dina output.

    pabrik

    • Maxim
    • MICROCHIP
    • natlinear
    • NEC
    • NS
    • Nsiway
    • NXP
    • ON
    • Pam
    • PTC
    • RENESAS
    • ROHM
    • SGMICRO
    • ST
    • TI
    • TOSHIBA
    • UTC
    • XICOR

    Categories produk

    • audio panguat
    • bédana panguat
    • FET Input panguat
    • Panguat Operasional umum
    • Speed ​​tinggi Wide Band panguat Operasional
    • Panguat Operasional Instrumentation
    • Low-Noise amplifier Operasional
    • Low-daya amplifier Operasional
    • Panguat Operasional precision
    • tegangan Comparator
    Keyswitches-Relays
    Keyswitches / Relays
    X

    Keyswitches / Relays

    A keyswitch mangrupakeun tipe switch leutik dipaké pikeun kenop on kibor. Ieu ayeuna sakitu legana kaluar tina pamakéan alatan paling kibor modern ngagunakeun lembar plastik kalayan kontak dina aranjeunna
    switch Key ogé dipaké pikeun ngajelaskeun hiji switch dioperasikeun ku konci, biasana dipaké di sirkuit alarem maling. A ignition mobil ogé switch tina tipe ieu.

    Relays anu saklar electromechanical nu bisa actuated ku sinyal éléktrik tinimbang ku sacara manual muka atawa nutup saklar. sinyal leutik Ieu tindakan salaku gatekeeper pikeun Sinyal éléktrik loba nu leuwih gede. Kamampuh gaduh kontrol low-kakuatan leuwih sinyal-kakuatan tinggi nyaéta naon ngajadikeun éta komponén listrik nonjol misalna.

    pabrik

    • Littelfuse
    • Alps
    • BBJ
    • BOOMELE
    • BOURNS
    • COPAL
    • Cosmo
    • DELIXI
    • E-Pindah
    • ECE
    • FUJITSU
    • emas
    • GOODSKY
    • HF
    • HKE
    • HTV
    • Infineon
    • IXYS
    • Ke
    • KEMET
    • NEC
    • NF
    • OMRON
    • Panasonic
    • Phoenix Kontak
    • SOFNG
    • TAKAMISAWA
    • te Konéktipitas
    • TONVER
    • TOSHIBA

    Categories produk

    • Coding Pindah
    • Dip-Pindah
    • Pindah éléktronik
    • Lever Pindah
    • Microswitch
    • multifungsi Pindah
    • Relays
    • kango Pindah
    • slide Pindah
    • Pindah kawijaksanaan
    transistor
    transistor
    X

    transistor

    Transistor mangrupakeun alat tilu-terminal nu bisa dilakukeun dina formulir bipolar simpang (BJT), atawa leuwih ilahar salaku complimentary logam-oksida-semikonduktor (CMOS). Éta téh dijieun ku adjoining n-jenis sarta p-tipe semikonduktor di boh PNP atanapi konfigurasi NPN. Ilaharna tegangan a ieu dilarapkeun ka terminal Gerbang sahingga ayeuna keur ngalir ngaliwatan alat nu mana fungsi transistor kitu mun switch a. Éta nu dipaké dina sistim digital pikeun nerapkeun Gerbang logika jeung data toko. sirkuit analog ngagunakeun eta nyieun amplifier jeung oscillators.

    pabrik

    • Adi
    • ANACHIP
    • ANPEC
    • AOS
    • APEC
    • Atet
    • bl
    • CJ
    • CREE
    • DIODES
    • EXAR
    • FAIRCHILD
    • FM
    • pakaya
    • Fuji
    • Infineon
    • Intersil
    • IR
    • IXYS
    • KEC
    • kia
    • LRC
    • MagnaChip
    • MATSUKI
    • MICROCHIP
    • MICRONE
    • NEC
    • Nexperia
    • Niko-SEM
    • NXP
    • ON
    • Panasonic
    • PANJIT
    • Prisemi
    • RENESAS
    • ROHM
    • SILAN
    • SK
    • ST
    • TI
    • TOREX
    • TOSHIBA
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • Littelfuse

    Categories produk

    • Darlington transistor
    • digital Triode
    • IGBT
    • MOS
    • Silicon Triac
    • Triode
    Diodes
    Diodes
    X

    Diodes

    A dioda nyaéta alat dua-terminal nu nyampak mana p-jenis sarta n-tipe semikonduktor anu langsung adjoined mun tiap lianna. Nerapkeun tegangan positif pikeun anoda moal ngahasilkeun naon ayeuna signifikan dugi tegangan bangbarung nu dioda urang geus ngaleuwihan. Sakali tegangan bangbarung ieu ngaleuwihan ayeuna bakal diidinan ngalir ti anoda ka katoda tapi dioda bakal meungpeuk aliran ayeuna ti katoda pikeun anoda handapeun paling kaayaan. Éta nu dipaké di AC-DC trafo, pindang, ngurangan (ESD) sirkuit elektro-statis, sakumaha sumber lampu, jeung sajabana

    pabrik

    • AOS
    • Atet
    • AVAGO
    • AVX
    • BOURNS
    • CJ
    • DIODES
    • Infineon
    • IR
    • IXYS
    • KEC
    • kia
    • LRC
    • Maxim
    • Murata
    • Nexperia
    • NXP
    • ON
    • Panasonic
    • PANJIT
    • PROTEK
    • PTTC
    • ROHM
    • SEMTECH
    • SHINDENGE
    • SILAN
    • SK
    • SKYWORKS
    • ST
    • TDK
    • te Konéktipitas
    • TI
    • TOSHIBA
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • Littelfuse

    Categories produk

    • APD
    • DIAC
    • ngurangan dioda
    • ESD
    • FRD
    • umum dioda
    • Tinggi tegangan dioda
    • panyaarah Sasak
    • Schottky dioda
    • Ngalihkeun dioda
    • TV
    • UFRD
    • Zener dioda
    Resistors
    Resistors
    X

    Resistors

    Simkuring gaduh resistors pikeun sakabéh aplikasi kaasup permukaan tunggal Gunung, liang ngaliwatan tunggal, trimmers, potentiometers na rheostats, kitu ogé rupa-rupa pakakas, jaringan sareng arrays, jeung asesoris séjén.

    A résistor mangrupakeun komponén listrik pasip yén watesan atanapi ngatur aliran arus listrik ngaliwatan circuit a. Arus diitung via hukum Ohm urang: V = IR. nilai lalawanan, kasabaran, sarta sakapeung malah koefisien hawa bisa ditangtukeun ku maca kode warna, ditandaan ku runtuyan pita warna di sisi komponénna.

    Resistors bisa dipaké pikeun ngawatesan aliran ayeuna ngaliwatan dioda hiji jeung ka nungtungan hiji garis transmisi jeung nyegah reflections. Dua bisa dipaké pikeun nyieun hiji divider tegangan nu ngahasilkeun hiji tegangan kaluaran sabanding nilai lalawanan. A input umum-Tujuan / output (GPIO) transceiver tiasa gaduh output -na diatur ku pull up ageung atanapi tarik-handap résistor anu ditindes nalika GPIO janten aktif.

    Resistors anu dijieun ngagunakeun rupa-rupa bahan, kaasup komposit karbon, pilem karbon, pilem logam, sarta tatu kawat. éléktronika konsumén merlukeun aranjeunna janten leutik tur tepat, sedengkeun aplikasi industri bisa merlukeun aranjeunna janten sanggup dissipating jumlahna ageung kakuatan, ngarah ngeureunkeun nepi keur nu leuwih gede.

    pabrik

    • Alps
    • ametherm
    • Amphenol
    • BOURNS
    • Brightking
    • kantos ohm
    • FH
    • HDK
    • KOA
    • Liz
    • Maxim
    • MICROCHIP
    • Murata
    • NXP
    • Panasonic
    • RALEC
    • ROHM
    • RUILON
    • socay
    • Sunlord
    • Sup
    • TDK
    • UniOhm
    • VISHAY
    • Walter
    • WTC
    • YAGEO
    • Littelfuse

    Categories produk

    • résistor adjustable
    • Karbon Film résistor
    • résistor semén
    • Sensing résistor ayeuna
    • Colokkeun Pangaluaran langsung
    • asuransi résistor
    • LED lampu résistor
    • Metal Glaze résistor
    • Metal Oksida Film résistor
    • Logam Film résistor
    • MOF MO
    • NTC
    • patch Pangaluaran
    • Résistansi résistor patch Ultra-low
    • Résistansi Photosensitive
    • Potentiometer
    • Precision Résistansi adjustable
    • PTC Térmistor
    • sampling résistor
    • SMD résistor
    • Ipis Film Precision Chip résistor
    • Varistor
    • Kawat tatu résistor
    Alat keur nyieun sora ngahiung-Speaker-mic
    Alat keur nyieun sora ngahiung / Speaker / mic
    X

    Alat keur nyieun sora ngahiung / Speaker / mic

    Hiji alat keur nyieun sora ngahiung atawa beeper mangrupa alat signalling audio nu bisa jadi mékanis, electromechanical, atawa piezoelectric (piezo pikeun pondok). Kagunaan has buzzers na beepers kaasup alat alarem, timers, sarta konfirmasi tina input pamaké kayaning a klik mouse atawa keystroke.
    Spiker téh alat electromechanical nu ngahasilkeun sora. Ieu ngawengku spiker Komputer, spiker Digital, éléktrostatik spiker, Full-rentang spiker, Tanduk spiker, spiker, Magnetostatic spiker jeung saterusna.
    Mikropon mangrupa converter énergi anu ngarobah sinyal sora kana sinyal listrik.

    pabrik

    • CY
    • KELIKING
    • Knowles
    • Murata
    • TDK
    • WILLSEMI

    Categories produk

    • alat keur nyieun sora ngahiung
    • mic
    • Jelema nu ngomong
    accu
    accu
    X

    accu

    Hiji batré listrik nyaéta alat nu diwangun ku hiji atawa leuwih sél éléktrokimia kalawan sambungan éksternal disadiakeun ka alat listrik kakuatan kayaning senter, smartphone, sarta mobil listrik.
    Accu datangna dina loba wangun jeung ukuran, ti sél miniatur dipaké pikeun ngawasa dédéngéan AIDS sarta wristwatches mun leutik, sél ipis dipaké di smartphone, mun accu asam kalungguhan badag dipake dina mobil jeung truk, sarta di ekstrim pangbadagna, bank batré badag ukuran kamar nu nyadiakeun sayaga atawa kakuatan darurat pikeun séntral telepon tur puseur data komputer.

    pabrik

    • DTECH
    • GP
    • maxell
    • Panasonic
    • Q & J
    • SEIKO

    Categories produk

    • batre
    • base batré Box / batré
    • kakuatan adaptor
    kapasitor
    kapasitor
    X

    kapasitor

    Kapasitor mangrupakeun komponén listrik pasip dua terminal nu neundeun énergi éléktromagnétik dina bentuk hiji médan listrik. Terminal disambungkeun ka dua lempeng conductive nu boga bahan diéléktrik antara aranjeunna. Aranjeunna nyimpen hiji muatan listrik dina pelat conductive maranéhanana. pelat nu boga muatan dipisahkeun ku bahan diéléktrik nyieun hiji médan listrik.

    Capacitance nyaéta parameter tina hiji kapasitor nu nunjukkeun jumlah muatan listrik disimpen pikeun tegangan dibikeun dilarapkeun ka terminal na. Ieu diukur dina farads (f). Contona, duka kali capacitance nu ganda bakal disimpen muatan listrik (pikeun tegangan konstan dibikeun di terminal).

    Kapasitor digolongkeun dumasar kana bahan fisik dipaké pikeun tilu-lapisan konduktor struktur konduktor diéléktrik. Contona, maranéhanana kalayan metal bahan éléktrolit diéléktrik disebut kapasitor electrolytic; logam logam keramik disebut kapasitor keramik, jeung sajabana Jalma anu non-polarized bisa disambungkeun boh ka tegangan positif atawa négatif. Mun aranjeunna polarized maranéhna kudu disambungkeun ka tegangan positif, jeung terminal positif keur ditandaan dina bungkusan nu.

    pabrik

    • AISHI
    • AVX
    • CapXon
    • CEC
    • Chengxing
    • DAIN
    • Epcos
    • EYANG
    • FH
    • HEC
    • kaajenan
    • HUAWEI
    • Jianghai
    • JML
    • JOHANSON
    • KEMET
    • lelon
    • MAN YUE
    • Murata
    • mardika
    • Nichicon
    • Panasonic
    • ROQANG
    • rubycon
    • Samsung
    • SAMWHA
    • SAMYOUNG
    • SHINYEI
    • SIEMENS
    • ST
    • TAIYO YUDEN
    • TDK
    • TENTA
    • TOPAZ
    • VISHAY
    • WINDAY
    • WTC
    • YAGEO

    Categories produk

    • CBB kapasitor
    • koreksi kapasitor
    • Electrolytic kapasitor
    • Tinggi tegangan kapasitor
    • Monolithic kapasitor keramik
    • Multilayer kapasitor keramik
    • Patch Electrolytic kapasitor
    • poliéster kapasitor
    • kasalametan kapasitor
    • Padet kapasitor Electrolytic
    • tantalum Kapasitor
    • kapasitor variabel
    kristal Oscillators
    kristal Oscillators
    X

    kristal Oscillators

    A osilator kristal mangrupa osilator circuit éléktronik anu ngagunakeun résonansi mékanis of a kristal béja tina bahan piezoelectric nyieun Sinyal éléktrik ku frékuénsi tepat. Frékuénsi ieu mindeng dipaké pikeun ngalacak waktu, saperti dina wristwatches quartz, nyadiakeun sinyal jam stabil pikeun sirkuit terpadu digital, sarta pikeun nyaimbangkeun frékuénsi pikeun pamancar radio jeung panarima. Tipe nu paling umum dina resonator piezoelectric dipake nyaeta susunan hablur quartz, jadi sirkuit osilator incorporating aranjeunna janten katelah oscillators kristal, tapi bahan piezoelectric séjén kaasup keramik polycrystalline dipaké dina sirkuit sarupa.
    A osilator kristal, utamana hiji dijieunna tina kristal quartz, jalan ku keur menyimpang ku médan listrik nalika tegangan ieu dilarapkeun ka éléktroda deukeut atanapi dina kristal nu. Sipat ieu dipikawanoh salaku electrostriction atanapi piezoelectricity tibalik. Nalika sawah geus dihapus, anu quartz - nu oscillates dina frékuénsi tepat - dibangkitkeun médan listrik jadi eta mulih deui ka bentuk na saméméhna, sarta ieu bisa ngahasilkeun tegangan a. Hasilna nyaeta hiji kristal quartz behaves kawas hiji sirkuit RLC.
    Kristal quartz anu dijieun pikeun frékuénsi tina sababaraha puluhan kilohertz ka ratusan megahertz. Leuwih ti dua miliar kristal anu dijieun taunan. Paling anu dipaké pikeun alat konsumen kayaning wristwatches, jam, pindang, komputer, sarta cellphones. Kristal quartz ogé kapanggih di jero test na ukur parabot, kayaning counters, Generators sinyal, sarta oscilloscopes.

    pabrik

    • ABRACON
    • warga nagara
    • CTS
    • EPSON
    • HELE
    • HOSONIC
    • KDS
    • kyocera
    • tangga
    • Murata
    • NDK
    • SEIKO
    • SITIME
    • SIWARD
    • Luncat
    • TAITIEN
    • TXC
    • YXC

    Categories produk

    • 49S
    • 49SMD
    • 49U
    • Aktif Kristal osilator
    • Resonator keramik
    • Silinder Kristal osilator
    • Patch Active Kristal osilator
    • Patch pasip Kristal osilator
    • SAW Resonator
    Induktor-Magnetic manik-Transformers
    Induktor / manik Magnetic / Transformers
    X

    Induktor / manik Magnetic / Transformers

    Induktor, ogé disebut coil, cuk atanapi reaktor, ngarupakeun salasahiji komponén listrik dua-terminal pasip nu nyimpen énérgi dina médan magnét lamun arus listrik ngalir ngaliwatan eta. Induktor ilaharna diwangun ku hiji kawat tatu insulated kana coil sabudeureun inti hiji.

    manik magnét anu dirancang pikeun ngurangan bising frekuensi tinggi na Spike gangguan dina garis sinyal, garis kakuatan, sareng oge nyerep pulsa éléktrostatik. manik magnét anu dipaké pikeun nyerep sinyal UHF, kayaning sabagian sirkuit RF, PLL, sirkuit osilasi, sarta sirkuit ultra memori frekuensi tinggi (DDRSDRAM, RAMBUS, jsb), nu kudu nambahan manik magnét kana bagian input ti catu daya. The bead magnét boga resistivity tinggi na perméabilitas, nu sarua jeung lalawanan sajajar jeung induktansi, tapi nilai lalawanan jeung nilai induktansi rupa-rupa kalawan frékuénsi.

    Transformers mangrupakeun saukur dua induktor kalawan gandeng silih kuat antara aranjeunna. Lengkah-handap trafo ngurangan tegangan ti sumber kakuatan input ka amplitudo nu URANG SUNDA bahaya sarta ogé leuwih praktis dina usaha jeung rumah tangga. Lengkah-up trafo nambahan tegangan pikeun transmisi leuwih efisien leuwih jarak panjang garis kakuatan. Transformers penting pikeun sebaran kakuatan AC.

    pabrik

    • ABRACON
    • Adi
    • Ashining
    • BOTHHAND
    • BOURNS
    • Camry
    • CEC
    • Chilisin
    • cjiang
    • EPCOS
    • FH
    • FH-BK
    • gotrend
    • HANRUN
    • Hk-hotline
    • ICT
    • JOHANSON
    • LINEAR
    • Maxim
    • ML
    • MORNSUN
    • Murata
    • ON
    • Panasonic
    • nadi
    • rainsun
    • socay
    • ST
    • Sumida
    • Sunlord
    • Sunltech
    • SXN
    • TAIYO YUDEN
    • TDK
    • VISHAY
    • WTC
    • Wurth
    • YDS

    Categories produk

    • antena
    • chip induktor
    • Chip Bead Magnetic
    • Chromatic Ring induktor
    • Mode cuk umum
    • Bead Magnetic langsung
    • DR Core Magnetic
    • saringan
    • alat trafo
    • Low induktor Frékuénsi
    • Net Port trafo
    • kakuatan induktor
    • kakuatan trafo
    • RF induktor
    Instrumén na Méter
    Instrumén na Méter
    X

    Instrumén na Méter

    XIDA éléktronika geus komitmen pikeun nyadiakeun leuwih inovatif konsumén di sakuliah dunya leuwih béda taya kalayan produk teknologi ongkos-éféktif. kami geus hasil dibuka ka pasar global multimeter digital, instrumentation otomotif, instrumen nguji listrik, panyalindungan lingkungan jeung analisis instrumentation termal, kaamanan instrumentation, tester umum, ukur na calibration instrumen na oscilloscopes gudang digital sarta 10 séjénna rupa-rupa kategori utama produk, sarta nuluykeun nyieun runtuyan Tumuwuhna produk, sarta pinuh minuhan kaperluan unik tina klien béda.

    pabrik

    • Uni-T

    Categories produk

    • Benchtop Digital Multimeters
    • sambungan kabel Testers
    • Finders breaker circuit
    • Komponén Tés Pakakas
    • DC Power Supplies
    • Méter Digital clamp
    • digital Multimeters
    • Panyimpenan Oscilloscopes Digital
    • Testers Instalasi listrik
    • Listrik Power Pakakas
    • Testers lingkungan
    • Handheld Panyimpenan Oscilloscopes Digital
    • Méter Industrial Digital clamp
    • Industrial Leres rms Multimeters
    • IR Thermometers
    • Perenah jeung ukur Pakakas
    • Analyzers kakuatan Quality
    • Sockets kakuatan
    • Galur pro
    • stop kontak Testers
    • spéktrum Analyzers
    • termal Imagers
    • Ultra Phosphor Oscilloscopes
    • Testers USB
    • Tegangan jeung continuity Testers
    • detéktor tegangan
    • gelombang Generators
    sensor
    sensor
    X

    sensor

    Sensor umumna digolongkeun kana salah sahiji opat katégori nu katut:
    tekenan sensor
    A sensor tekanan ilaharna ukuran tekanan gas atawa cair. Aranjeunna beroperasi ku generating sinyal éléktronik salaku hasil tina tekanan dihasilkeun salaku fungsi tina gaya anu diperlukeun pikeun ngeureunkeun hiji cairan atawa gas tina ngembangna. Tekanan sensor anu ogé mindeng disebut transducers tekanan, pamancar tekanan, piezometers sarta indikator tekanan, diantara ngaran séjén. Aranjeunna ilaharna dipaké di kontrol jeung ngawaskeun aplikasi.
    Gerak tur Posisi sensor
    A gerak tur sénsor posisi ngamungkinkeun pikeun ngukurna tina posisi, boh dina istilah budi (sensor posisi mutlak), atanapi dina watesan relatif (relatif atanapi kapindahan sensor). Gerak atawa posisi sensor bisa ngukur posisi linier hiji alat (sensor posisi linier), parobahan posisi sudut, kitu ogé parobahan posisi multi sumbu. Diantara nu pang populerna di pamakéan di wearables jeung alat IoT handheld anu accelerometer na gyroscope sensor.
    Sénsor optik
    sensor optik ngarobah hiji lampu bersinar, atawa parobahan dina lampu, kana sinyal éléktronik anu bisa dibaca ku hiji alat ukur. Sensor ieu, ogé disebut sensor photoelectric, nu lajeng bisa nangtukeun ayana sarta ayana posisional hiji barang. Sensor optik anu dipaké dina rupa-rupa aplikasi automation industri sakumaha ogé produk komérsial. Diantara nu pang populerna anu serat sensor optik, sensor deukeutna, sarta lampu kaamanan sensor curtain.
    Termal Sénsor
    termal sensor anu sejen anu ngahasilkeun sinyal éléktrik dina respon kana hawa atawa parobahan dina suhu. Aranjeunna integral pikeun aplikasi industri anu merlukeun feeback ngajaga hiji rentang operasi suhu optimal. Sagala leuwih-hawa maca lajeng bisa hasil dina shutdown tina mesin pikeun manjangkeun hirup jeung ngajaga lingkungan gawé aman. Dua tipe utama sensor termal aya sensor suhu sarta sensor asor.

    Categories produk

    • sensor akselerasi
    • Ambient Lampu sénsor
    • sensor warna
    • sensor gambar
    • sensor Infrabeureum
    • Hawa sarta kalembaban sénsor
    • sénsor suhu
    • Toel Chip

    pabrik

    • piksel
    • ROHM
    • RONGHE
    • Sensirion
    • seukeut
    • SHOUDING
    • sigma
    • Silicon Labs
    • SOC
    • ST
    • TDK
    • te Konéktipitas
    • TI
    • TM
    • TONTEK
    • TOSHIBA
    • UTC
    • VISHAY
    • Winsen
    • ACAM
    • BOURNS
    • Broadcom
    • DIODES
    • misalna
    • EVERLIGHT
    • gancang
    • Téhnologi rarasaan
    • FM
    • FREESCALE
    • HOLTEK
    • Honeywell
    • HOPERF
    • icman
    • Infineon
    • Intersil
    • InvenSense
    • LINEAR
    • Maxim
    • MEAS
    • Melexis
    • MICROCHIP
    • MKA
    • MST
    • Murata
    • Natlinear
    • Nicera
    • NVE
    • NXP
    • OmniVision
    • OMRON
    • ON
    • OSRAM
    • Panasonic
    drivers
    drivers
    X

    drivers

    Drivers anu pamancar dedicated. Aranjeunna dioptimalkeun pikeun nyetir hiji téhnologi tinangtu kulawarga atanapi komunikasi baku sarta simplify desain sistem gedé ku ngalaksanakeun sagala protokol relevan jeung sarat listrik. Contona, hiji supir LED offloads ayeuna tungtutan sumber / tilelep tinggi ti CPU / AP GPIOs na onto komponén supir. komponén panganteur bisa ngandung drivers jeung panarima (transmisi), nu mangrupakeun komponén serbaguna anu bisa dipaké pikeun nerapkeun jaringan komunikasi jeung meta salaku repeaters.

    pabrik

    • Adi
    • AKM
    • ALLEGRO
    • AVAGO
    • BITEK
    • bl
    • BPS
    • CHIPLINK
    • chipown
    • CONSONANCE
    • DIODES
    • Téhnologi rarasaan
    • FITIPOWER
    • FM
    • HOLTEK
    • IMP
    • Infineon
    • Intersil
    • IR
    • ISSI
    • IXYS
    • JRC
    • KEC
    • LG
    • LINEAR
    • LRC
    • Maxim
    • MBI
    • MICROCHIP
    • MICRONE
    • MORNSUN
    • MPS
    • NEC
    • Nexperia
    • NS
    • NXP
    • OB
    • ON
    • Pam
    • Panasonic
    • PowTech
    • PTC
    • RICHTEK
    • ROHM
    • SANKEN
    • SEMTECH
    • SGMICRO
    • SI-en
    • sigma
    • SILAN
    • Silicon Labs
    • Solomon
    • ST
    • TI
    • TM
    • TOSHIBA
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • XLSEMI
    • Silergy

    Categories produk

    • drive Chip
    • El Dila
    • Tinggi Supir Ayeuna
    • IGBT Dila
    • LCD Dila
    • LED Dila
    • MOS Dila
    • supir motor
    • supir SCR
    Study Chips periferal
    Study Chips periferal
    X

    Study Chips periferal

    pabrik

    • Adi
    • ALLEGRO
    • ALTERA
    • AMD
    • ANACHIP
    • Atet
    • bl
    • Broadcom
    • chipown
    • CONSONANCE
    • DIODES
    • EPSON
    • EXAR
    • FUJITSU
    • GENITOP
    • HOLTEK
    • IDT
    • IMP
    • Intersil
    • KEC
    • LINEAR
    • Maxim
    • MICROCHIP
    • natlinear
    • Nexperia
    • Countries
    • NS
    • NUVOTON
    • NXP
    • ON
    • PTC
    • RICHTEK
    • RICOH
    • ROHM
    • SGMICRO
    • SILAN
    • Silicon Labs
    • ST
    • TI
    • TOREX
    • TOSHIBA
    • UTC
    • via
    • WOLFSON
    • XICOR
    • XPT

    Categories produk

    • font Chip
    • MCU pangimeutan Chip
    • chip port penyuluh
    • Real-time Jam Chip
    Optocoupler-LED
    Optocoupler / LED
    X

    Optocoupler / LED

    Dina éléktronika, hiji opto-isolator, disebut oge hiji optocoupler, photocoupler, atawa isolator optik, nu ngarupakeun salasahiji komponén nu Mindahkeun sinyal listrik antara dua sirkuit terasing ku ngagunakeun light.Opto-isolators nyegah tegangan tinggi ti mangaruhan sistem narima signal.Commercially sadia opto-isolators tahan input-to-kaluaran tegangan nepi ka 10 transients tegangan kVand kalawan speeds nepi ka 25 kV / μs.

    A tipe umum tina opto-isolator diwangun ku hiji LED sarta phototransistor dina pakét opaque sarua. tipe séjén kombinasi sumber-sensor kaasup LED-photodiode, LED-LASCR, sarta pasangan lampu-photoresistor. Biasana opto-isolators mindahkeun digital (on-off) sinyal, tapi sababaraha téhnik ngidinan ka dipaké kalawan sinyal analog.

    Lampu Diodes Emitting ngagunakeun téhnologi cahaya solid nangtang ngahasilkeun lampu ngaliwatan zat padet, dasarna semikonduktor. Ieu susunan aranjeunna sajaba ti sumber lampu lianna kayaning bulbs Pijer (ngaliwatan sahiji rohangan kosong) atanapi bulbs fluoresensi ci (ngaliwatan gas). Mékanisme dasar produksi lampu dijalankeun dina Band-to-Band rékombinasi atanapi radiasi.

    Categories produk

    • Langsung diasupkeun Optocoupler
    • Fresnel lénsa
    • Infrabeureum panarima
    • InfraredEmitter
    • Kisi
    • LCD Module Témbongkeun
    • LED Digital tabung
    • Lampu Emitting Diodes
    • Module Témbongkeun boléd
    • patch Optocoupler
    • Photoelectric padet nangtang Relay
    • Pindah Photoelectric
    • SCR Optocoupler
    • Silicon photocell

    pabrik

    • Honeywell
    • ISOCOM
    • KODENSHI
    • LITEON
    • LONTECH
    • NEC
    • ON
    • OSRAM
    • Panasonic
    • RENESAS
    • ROHM
    • seukeut
    • SIEMENS
    • TOPWAY
    • TOSHIBA
    • UTC
    • VISHAY
    • WINSTAR
    • ARKLED
    • AVAGO
    • BrtLed
    • CEL
    • cosmo
    • EVERLIGHT
    • HARVATEK
    WhatsApp Online Chat!