Kami komitmen - Xi Da Electronics (Hk) Co., Ltd
Efisien Hiji-eureun Ngayakeun komponén Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • komitmen urang

    XIDA Electronics geus ngadegkeun sistem kadali kualitas sampurna tur dilaksanakeun prosedur manajemén kualitas ketat. Gigireun inspeksi kualitas ketat dina unggal panggung manufaktur, inspeksi pihak katilu ku organisasi nulis internasional (s) anu dipigawé pikeun mastikeun conformity kalawan standar nasional / internasional.

    Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana kualitas produk sarta merlukeun partisipasi full-staf di manajemén kualitas (duanana suppliers jeung produk) pikeun mastikeun enol defects dina produk.

    komitmen urang pikeun kualitas: kami geus devoted kana ngaronjatkeun Sunan Gunung Djati papanggih jeung ngaleuwihan ekspektasi konsumén '.


    WhatsApp Online Chat!