Operasi Center - Xi Da Electronics (Hk) Co., Ltd
Efisien Hiji-eureun Ngayakeun komponén Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • operasi Center

    Gumantung 20 taun pangalaman industri, kaunggulan sumberdaya ranté suplai jeung tim operasi kuat XIDA Electronics, urang epektip bisa ngahijikeun, ngamekarkeun jeung ngatur ranté suplai sakuliah dunya komponén éléktronik.

    prosés ngayakeun dirobah tina "salah mun loba" pikeun "hiji ka hiji" keur ngahemat waktu, ngurangan purchasing jeung ongkos Ngatur, ngaoptimalkeun metoda ngayakeun tradisional jeung ningkatkeun efisiensi operasi.

    Saatos integral tina sempalan procuring paménta, XIDA Electronics ngajadikeun beuli terpusat jeung kontrol kualitas pikeun ngurangan biaya meuli, ngaronjatkeun pangabisa tawar konsumén leutik tur sedeng-ukuran, sarta ngaronjatkeun daya saing pausahaan urang.

    23


    WhatsApp Online Chat!