Internasional Panyimpenan Center Logistik - Xi Da Electronics (Hk) Co., Ltd
Efisien Hiji-eureun Ngayakeun komponén Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Internasional Panyimpenan Center Logistik

    Simkuring gaduh 5 éléktronik komponén gudang di Shenzhen jeung Hong Kong, sareng total aréa gudang leuwih ti 4500 meter pasagi. Pilihan, speed, sarta akurasi mangrupakeun inti XIDA urang International Logistik Panyimpenan Center kalawan parabot canggih sangkan urang pikeun ngolah pesenan 24/7. Ieu ngeunaan lakukeun naon katuhu pikeun nasabah, sarta nu bakal meunang pesenan bener jeung dikirimkeun dina waktu unggal waktu.

    1

     


    WhatsApp Online Chat!