Taros Kami - Xi Da Electronics (Hk) Co., Ltd
Efisien Hiji-eureun Ngayakeun komponén Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Taros Kami

    ONLINE QUOTE menta
    Ngalengkepan formulir di handap dina urutan pikeun ménta mangrupakeun cutatan tina widang XIDA Electronics.Required tandana tanda asterisk (*)

    XI DA éléktronika (HK) CO., Dugi

    • con_sns01
    • con_sns02
    • con_sns03
    • con_sns04
    • con_sns05
    WhatsApp Online Chat!