Nepangkeun - Xi Da Electronics (Hk) Co., Ltd
Efisien Hiji-eureun Ngayakeun komponén Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Tentang Kami

    XIDA Electronics mangrupakeun supplier global produk, jasa na leyuran komprehensif ka konsumén dina industri komponén éléktronik jeung urang gaduh pangalaman éksténsif dina widang telekomunikasi, sistem informasi, transportasi, médis, éléktronika konsumén industri jeung produk.

    Kusabab ngadegna na leuwih ti 20 taun ka tukang, parusahaan geus salawasna geus anut kana prinsip "Palanggan Kahiji" na boga tujuan pikeun "Bawa maksimum nu mangpaat ka konsumén" ku cara méré nasabah na kalawan kualitas pangluhurna sarta paling competitively produk jeung jasa dibanderol . XIDA Electronics geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung-kualitas luhur dipercaya sareng komponenana aslina jeung bungkusan aslina. Simkuring geus kaliwat ISO9001 nu: 2008 sistem manajemen Certified nu ensures yén urang mastikeun nerapkeun sistem kadali kualitas ti kualifikasi suppliers, inspeksi bahan baku, warehousing, logistik tur Tumbu lianna ku kituna pikeun ngahontal komitmen urang pikeun customers.XIDA Electronics geus narima idin umum tina konsumén global dina kapasitas titik suplai, efisiensi jasa, speed respon masalah na loba wewengkon bisnis séjén.

    350+ komponén éléktronik authorizations produsén

    15,000+ saham titik

    4,500㎡ + gudang

    jasa 7 * 24 jam


    WhatsApp Online Chat!