Angazhimi ynë - Xi Da Elektronikë (HK) Co, Ltd
Efficient One-stop i Prokurimit e komponenteve elektronike
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Angazhimi ynë

    XIDA Electronics ka vendosur përsosur sistemin e kontrollit të cilësisë dhe zbatohen procedura të menaxhimit të rreptë të cilësisë. Përveç inspektimit të cilësisë të rreptë në çdo fazë të prodhimit, inspektimit të palës së tretë nga Organizata Ndërkombëtare autoritar (s) është kryer për të siguruar përputhshmërinë me standardet kombëtare / ndërkombëtare.

    Ne i japim rëndësi të madhe për cilësinë e produktit dhe kërkojnë pjesëmarrje të plotë-stafit në menaxhimin e cilësisë (të dy furnizuesit dhe produkteve) për të siguruar zero defekte në produktet.

    Angazhimi ynë për të cilësisë: Ne kemi qenë të përkushtuar për përmirësimin e vetes për të plotësojnë dhe tejkalojnë pritjet e konsumatorëve.


    WhatsApp Online Chat!