Qendra Operative - Xi Da Elektronikë (HK) Co, Ltd
Efficient One-stop i Prokurimit e komponenteve elektronike
 • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
 • Center Operations

  Duke u bazuar në 20 vjet përvojat e industrisë, avantazhet e burimeve të zinxhirit të furnizimit dhe ekip të fuqishëm operativ të XIDA Elektronikë, ne në mënyrë efikase mund të integrohen, zhvilluar dhe menaxhuar zinxhirin e furnizimit të gjithë botën e komponenteve elektronike.

  Procesi i prokurimit është ndryshuar nga "një deri në shumë" për "një për një", për të kursyer kohë, të zvogëlojë blerjen dhe koston menaxhimin, zgjedh metodën tradicionale të prokurimit dhe për të përmirësuar efikasitetin operativ.

  Pas integrimin fragment prokurimeve kërkesën, XIDA Electronics bën blerjen e centralizuar dhe kontrollit të cilësisë për të ulur koston e blerjes, të përmirësuar aftësinë e bisedimeve të konsumatorëve të vogla dhe të mesme, dhe për të rritur konkurrueshmërinë e kompanive tona.

  23


  WhatsApp Online Chat!