Logjistika Ndërkombëtare Storage Center - Xi Da Elektronikë (HK) Co, Ltd
Efficient One-stop i Prokurimit e komponenteve elektronike
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Logjistika Ndërkombëtare Storage Center

    Ne kemi 5 komponentet elektronike depo në Shenzhen dhe Hong Kong, me një sipërfaqe totale depo prej më shumë se 4500 metra katrore. Përzgjedhja, shpejtësia, dhe saktësia janë thelbi i Ndërkombëtar Storage qendër e logjistikës XIDA me pajisje të sofistikuara që na mundëson për të procesit të porosive 24/7. Është për të bërë atë që është e drejtë për konsumatorin, dhe kjo është duke marrë të drejtën e rendit dhe dorëzuar në kohë çdo kohë.

    1

     


    WhatsApp Online Chat!