Bom Management - Xi Da Elektronikë (HK) Co, Ltd
Efficient One-stop i Prokurimit e komponenteve elektronike
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Menaxhimi i bom

    XIDA Electronics ka një bom (Bill e materialit) Ekipi menaxhues i përbërë nga qindra inxhinierë profesionale elektronike të prokurimit. Ne mund të shpejt të vlerësuar miliona pjesëve për të përmirësuar saktësinë e rendit, të kursyer kohë dhe për të rritur besimin në specifikimin dhe blerjen Gjysem perçuesit dhe komponente elektronike. Dhe është e lirë për këdo që ka nevojë për ndihmën tonë dhe të shërbimit.

    Të marrë të gatshme për të dërguar bom fotografi tuaj për ne dhe ne do t'ju ofrojë një përvojë më të mirë dhe të ju ndihmojë me kërkimin më të shpejtë të pjesshme dhe blerjen.

    Ne garantojmë se ne do të ju jap reagime brenda 24 orëve pas pranimit dosjet tuaja BOM.

    WhatsApp Online Chat!