Rreth Nesh - Xi Da Elektronikë (HK) Co, Ltd
Efficient One-stop i Prokurimit e komponenteve elektronike
 • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
 • Rreth nesh

  XIDA Electronics është një furnizues global të produkteve, shërbimeve dhe zgjidhjeve të plotë për klientët në industrinë e komponenteve elektronike dhe ne kemi përvojë të gjerë në fushën e telekomunikacionit, sistemeve të informacionit, transporti, mjekësore, prodhimeve industriale dhe të elektronikës të konsumit.

  Që nga themelimi i saj më shumë se 20 vjet më parë, kompania ka qenë gjithmonë e respektuar parimin e "konsumatorit të parë" dhe ka për qëllim të "Sillni maksimum përfitimet për klientët", duke ofruar klientëve të saj me cilësi më të lartë dhe më konkuruese e produkteve dhe shërbimeve me çmim . XIDA Electronics është e angazhuar për të siguruar konsumatorët me komponente të besueshëm dhe me cilësi të lartë origjinale me paketim origjinal. Ne kemi kaluar ISO9001: 2008 sistemit të certifikuar të menaxhimit, e cila siguron se ne mënyrë rigoroze të zbatojë sistemin e kontrollit të cilësisë nga furnizuesit e kualifikimit, lëndëve të para inspektimit, magazinimin, logjistike dhe lidhje të tjera në mënyrë që të arrijë përkushtimin tonë ndaj customers.XIDA Electronics ka marrë pëlqimin e përgjithshëm nga konsumatorët globale në kapacitetin spot furnizimit, efikasitetit të shërbimit, shpejtësinë e reagimit problemi dhe shumë fusha të tjera të biznesit.

  350+ elektronike komponent autorizimet prodhues

  15,000+ rezervat spot

  4,500㎡ + depo

  Shërbimi 7 * 24 orë


  WhatsApp Online Chat!