Efficient One-stop i Prokurimit e komponenteve elektronike
 • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
 • Sherbime

  Zgjidhjet

  XIDA Electronics nuk është vetëm një furnizues i komponentëve me një ndalesë elektronike, por edhe kushton më shumë vëmendje për shërbimet që ju duhet kur duke përdorur produkte. Që nga themelimi i saj, kompania ka ofruar komponente origjinale elektronike dhe mbështetje teknike për klientët nga 20+ industritë.

  Klientet Ne të shërbejë

  Rreth nesh

  XIDA Electronics është një furnizues global të produkteve, shërbimeve dhe zgjidhjeve të plotë për klientët në industrinë e komponenteve elektronike dhe ne kemi përvojë të gjerë në fushën e telekomunikacionit, sistemeve të informacionit, transporti, mjekësore, prodhimeve industriale dhe të elektronikës të konsumit.

  Që nga themelimi i saj më shumë se 20 vjet më parë, kompania ka qenë gjithmonë e respektuar parimin e "konsumatorit të parë" dhe ka për qëllim të "Sillni maksimum përfitimet për klientët", duke ofruar klientëve të saj me cilësi më të lartë dhe më konkuruese e produkteve dhe shërbimeve me çmim . XIDA Electronics është e angazhuar për të siguruar konsumatorët me komponente të besueshëm dhe me cilësi të lartë origjinale me paketim origjinal.

  • 350+

   Komponent elektronik
   Autorizimet Prodhuesi
  • 15,000+

   Spot Stoqet
  • 4,500㎡ +

   depo
  • 7 * 24

   Shërbimi orë
  WhatsApp Online Chat!