Нашата посветеност - Кси Da Електроника (Хонг Конг) копродукции, ООД
Ефикасно Еден-стоп Набавка на електронски компоненти
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • нашата посветеност

    XIDA Електроника има воспоставено совршена контрола на квалитетот и спроведува строга процедура за управување со квалитет. Покрај строга контрола на квалитетот во секоја фаза на производство, контрола на трети лица од страна на меѓународни авторитетен организација (а) се изведува за да се обезбеди сообразност со национални / меѓународни стандарди.

    Ние придаваат големо значење на квалитетот на производот и бара учество со полно работно кадар за управување со квалитет (на добавувачи и производи) за да се обезбеди нулта дефекти во производите.

    Нашата посветеност на квалитетот: ние сме биле посветени на подобрување на самите себе да се состанат и да ги надмине очекувањата на клиентите.


    WhatsApp Онлајн Chat!