Операции Центар - Кси Da Електроника (Хонг Конг) копродукции, ООД
Ефикасно Еден-стоп Набавка на електронски компоненти
 • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
 • центар за операции

  Потпирајќи се на 20 години индустрија искуства, предности на ресурси синџирот на снабдување и моќен оперативен тим на XIDA Електроника, може ефикасно да се интегрираат, се развие и да управуваат со целиот свет со синџирот на снабдување на електронски компоненти.

  процесот на набавки се менува од "еден на многу" на "еден на еден" за да заштедите време, да ги намали купување и управување со трошоците, оптимизација на традиционалните методи за јавна набавка и да се подобри оперативната ефикасност.

  По интегрирање фрагмент набавка на побарувачката, XIDA Електроника прави централизирано купување и контрола на квалитетот за да се намали купување на трошоците, подобрување на способноста договарање на мали и средни корисници, и зголемување на конкурентноста на нашите компании.

  23


  WhatsApp Онлајн Chat!