Меѓународниот логистика Складирање Центар - Кси Da Електроника (Хонг Конг) копродукции, ООД
Ефикасно Еден-стоп Набавка на електронски компоненти
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Меѓународниот центар за чување на логистика

    Имаме 5 електронски компоненти магацини во Шенжен и Хонг Конг, со вкупен магацински простор од над 4500 метри квадратни. Избор, брзина и точност се јадрото на Меѓународниот центар за логистика Складирање XIDA со софистицирана опрема ни овозможува да процесот на нарачки 24/7. Тоа е за да го прават она што е во право за клиентите, и тоа е добивање на правото на редот и испорачани на време во секое време.

    1

     


    WhatsApp Онлајн Chat!