Sistem Quality Control - Xi Da Electronics (HK) Co., Ltd
Efisien One-mandeg Procurement Komponen Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Sistem Quality Control

    1. kontrol kualitas Abot
    We duwe bekerja apik karo perusahaan pengawasan kualitas dhuwur kelas global kanggo ngedongkrak sistem kontrol kualitas kanggo tingkat paling dhuwur.

    2. Long-wektu babar pisan
    tanggungan Quality isine produk siklus urip kabèh, lan gumantung ing produk beda, wektu babar pisan bisa lengkap karo free Bali lan Exchange.

    3. syarat Supplier saka XIDA Electronics
    Suppliers sing pihak katelu kedhaftar kanggo sistem manajemen kualitas ISO 9001 utawa AS9100 dening awak sertifikat pihak katelu terakreditasi sing dianggep supplier ditrima. Suppliers kudu nyedhiyani bukti sertifikat marang panyuwunan utawa njaga akses umum kanggo sertifikat ing online.

    4. Hubungi XIDA Electronics yen ana masalah kualitas
    Kanthi sistem kontrol kualitas abot, kita janji sing bisa hubungi XIDA Electronics langsung yen ana masalah kualitas kanggo ngatasi masalah kualitas kang angel kanggo menehi hasil karo yen kedaden ing perdagangan tradisional.


    Tampilan Online Chat!