Efisien One-mandeg Procurement Komponen Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Products

    konektor
    konektor
    X

    konektor

    konektor Listrik, piranti kanggo gabung sirkuit listrik bebarengan (sok-sok ditepungi minangka bandar, dihubungake, utawa antar muka). We kudu konektor kabeh jinis, kalebu D-sub, fiber optic, automotive, circular, audio lan video, RF, telekomunikasi, daya, lan USB. Kita uga nindakake pilihan akeh terminal konektor lan pamblokiran terminal, uga backshells lan aksesoris kabeh jinis.

    Kategori Product

    • 1.25T Konektor
    • 15EDG Konektor
    • 2EDG Konektor
    • Konektor Audio
    • AV Konektor
    • BNC Konektor
    • Booth Konektor
    • CH Konektor
    • D-SUB Konektor
    • DC Konektor
    • DuPont Konektor
    • DVI Konektor
    • EH Konektor
    • Female ulo
    • FPC Konektor
    • ulo Konektor
    • IC Soket
    • KF2510 Konektor
    • Micro USB Konektor
    • Serat optik Konektor
    • PH Konektor
    • pin ulo
    • PS2 Konektor
    • RJ11 Konektor
    • RJ22 Konektor
    • RJ45 Konektor
    • Caps Short-Circuit
    • Terminal Block Konektor
    • USB Konektor
    • USB Koleksi-C Konektor
    • VH Konektor
    • Wire Konektor
    • XH Konektor
    • ZH Konektor

    Produsen

    • Xcfuse
    • ALPS
    • dikumpulake
    • Amphenol
    • AVAGO
    • BBJ
    • BOOMELE
    • Ckmtw
    • CNNT
    • CONNFLY
    • Dinkle
    • DTECH
    • Elinker
    • EVERLIGHT
    • Hammond
    • HANRUN
    • HF
    • HRS
    • HX
    • JAE
    • JST
    • KANGNEX
    • KOA
    • KST
    • Maxim
    • Metz SAMBUNG
    • MOLEX
    • Murata
    • Nextron
    • OMRON
    • PANASONIC
    • Phoenix Contact
    • PowerSync
    • SAMTEC
    • SOFNG
    • Sullins
    • TE Konektivitas
    • YDS
    Components memori
    Components memori
    X

    Components memori

    XIDA Electronics toko pilihan ageng Kripik memori, kertu, lan modul memori kanggo urip saben aplikasi, kalebu Kripik ROM lan RAM lan DRAM Kripik saben macem-macem, Flash SIM, FIFO, modul memori lan liyane.

    Urut miturut kapasitas, jembaré data bus, wektu akses, voltase operasi, packaging, count pin lan liyane. Golek produk memori kanggo macem-macem jinis antarmuka lan maca panjaluk operasi / nulis, kalebu komponen memori nggronjal. We Simpenan produk memori cocok kanggo server, komputerisasi pribadi, aplikasi omah, komersial lan industri, lan liyane.

    Produsen

    • Cypress
    • EON
    • ETRON
    • Fujitsu
    • GigaDevice
    • Hynix
    • ISSI
    • Maxim
    • microchip
    • micron
    • MXIC
    • SAMSUNG
    • SPANSION
    • SST
    • SYNCMOS
    • WINBOND

    Kategori Product

    • DDR
    • EEPROM
    • FIFO
    • FLASH
    • FRAM
    • Petang
    • Ram
    piranti logika Programmable
    piranti logika Programmable
    X

    piranti logika Programmable

    Piranti logika programmable (PLD) iku sawijining komponèn elektronik digunakake kanggo mbangun sirkuit digital reconfigurable. Boten kados gapura logika, kang nduweni fungsi tetep, a PLD duwe fungsi cetho ing wektu Pabrik. Sadurunge PLD bisa digunakake ing sirkuit iku kudu diprogram, sing, reconfigured.

    Produsen

    • ACTEL
    • ADI
    • AKM
    • ALTERA
    • Anlogic
    • Cypress
    • dioda
    • HOLTEK
    • INTEL
    • Intersil
    • POLA
    • linear
    • Maxim
    • microchip
    • Microsemi
    • Nexperia
    • NUVOTON
    • NXP
    • ON
    • PERICOM
    • PTC
    • RENESAS
    • Röhm
    • ST
    • TI
    • Toshiba
    • Xilinx

    Kategori Product

    • 4000 Series Logic Chip
    • 74 Series Logic Chip
    • codec Chip
    • CPLD / FPGA Chip
    • Time Base Integrated Chip
    Circuits Power Management Integrated
    Circuits Power Management Integrated
    X

    Circuits Power Management Integrated

    Manajemen daya sirkuit Integrasi (ICS Manajemen daya utawa PMICs utawa PMU minangka unit) sing sirkuit terpadu (utawa pemblokiran sistem ing piranti sistem-on-a-chip) kanggo ngatur syarat daya saka sistem inang. Mangkono PMIC nuduhake sawetara saka sudhut Kripik, Nanging paling kalebu sawetara wangun konversi daya elektronik lan / utawa fungsi kontrol daya cocog. A PMIC asring klebu ing piranti baterei-dilakokno, kayata telpon seluler lan hotspot pemain media kanggo ngurangi jumlah papan dibutuhake.

    Produsen

    • ACTIVE-SEMI
    • ADI
    • aimtron
    • allegro
    • ALTERA
    • AME
    • ams
    • ANACHIP
    • Anaren
    • ANISEM
    • ANPEC
    • AOS
    • Auk
    • AWINIC
    • Axelite
    • BL
    • BPS
    • Casa
    • CHIPLINK
    • chipown
    • CJ
    • CONSONANCE
    • dioda
    • EUTECH
    • Teknologi koyo
    • FITIPOWER
    • FM
    • rejeki
    • GMT
    • HEXIN
    • HOLTEK
    • Samsung
    • HYCON
    • IMP
    • Infineon
    • Intersil
    • IR
    • JRC
    • Kec
    • KIA
    • KODENSHI
    • Leadtrend
    • linear
    • LITEON
    • LRC
    • Maxim
    • microchip
    • MICRONE
    • MORNSUN
    • MPs
    • MW
    • natlinear
    • Nexperia
    • NS
    • NXP
    • OB
    • ON
    • PAM
    • integrasi Power
    • PowTech
    • PTC
    • RICHTEK
    • Ricoh
    • Röhm
    • seaward
    • Seiko
    • SEMTECH
    • SGMICRO
    • SILAN
    • Silergy
    • SK
    • SKYWORKS
    • ST
    • TDK
    • TI
    • TM
    • TOPPOWER
    • TOREX
    • Toshiba
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • XLSEMI
    • ZLG

    Kategori Product

    • AC-DC Power Modul
    • Baterei Protective Chip
    • DC-DC Power Modul
    • LDO
    • Linear Regulator Chip
    • Circuits Power Management Integrated
    • Power Monitor Chip
    • Ngoper Power Management Chip
    • Tegangan Reference Chip
    Kripik analog
    Kripik analog
    X

    Kripik analog

    Lan chip analog pesawat rangkaian analog elektronik miniatur kawangun ing Piece siji saka materi semikonduktor.
    Voltase lan saiki ing TCTerms kasebut ing sirkuit Kripik analog beda-beda terus-terusan ing wektu. Ing kontras, Kripik digital mung nggunakake lan nggawe voltase utawa sapunika ing tingkat sing bedo karo liyane, karo ora angka antara. Saliyane Transistor, Kripik analog asring duwe nomer luwih saka unsur pasif (inductor / Capacitors / Resistors) saka Kripik digital biasane apa. Inductors kathah nyingkiri amarga saka ukuran gedhe, lan transistor lan kapasitor bebarengan bisa nindakake karya saka inductor. (Nalika cara iki digunakake ing CFL, sampeyan njaluk ballast elektronik.)
    Analog Kripik uga bisa ngandhut unsur kimia logika digital kanggo ngganti sawetara fungsi analog, utawa kanggo ngidini chip kanggo komunikasi karo pass a. Menawi mekaten lan wiwit logika umum dipun ginakaken nggunakake teknologi CMOS, Kripik iki digunakake BiCMOS pangolahan dening perusahaan kayata Freescale, Texas Instruments, STMicroelectronics lan liyane. Iki dikenal minangka Processing sinyal mixed lan ngidini desainer kanggo incorporate fungsi ing chip. Sawetara keuntungan kalebu pangayoman mbukak, suda bagean count lan linuwih luwih.
    Pure Kripik analog ing Processing informasi wis biasane diganti karo Kripik digital. Kripik Analog sing isih dibutuhake kanggo sinyal wideband ing akun syarat tingkat sampling, aplikasi dhuwur daya lan ing antar muka transducer. Riset lan industri ing lapangan terus kanggo tuwuh lan makmur. Sawetara conto Kripik analog long-urip lan uga misuwur kados ing 741 Amplifier Operational, lan 555 poto.
    Kripik sumber daya sing uga dianggep dadi Kripik analog. Tujuan utama iku kanggo gawé output sumber voltase uga-diatur kanggo Kripik liyane ing sistem. Awit kabeh sistem elektronik sing daya listrik, ICS sumber daya PMICs unsur penting sing sistem.

    Produsen

    • ADI
    • AKM
    • BB
    • BL
    • CHIPSEA
    • cirrus Logic
    • dioda
    • ETEK
    • EXAR
    • HOLTEK
    • Infineon
    • Intersil
    • JRC
    • linear
    • Maxim
    • microchip
    • Mini-Circuits
    • Nexperia
    • NS
    • NXP
    • ON
    • PERICOM
    • PHILIPS
    • PTC
    • RENESAS
    • Röhm
    • SGMICRO
    • SKYWORKS
    • ST
    • TI
    • Toshiba
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • Wolfson

    Kategori Product

    • A / D Konversi Chip
    • analog Chip
    • Analog Ngalih Chip
    • Coulometer Chip
    • Saiki Monitor Chip
    • D / A Konversi Chip
    • Digital Potentiometers Chip
    Fuses
    Fuse/Circuit Breaker
    X

    Fuse/Circuit Breaker

    Ing electronics lan teknik, sekring iku piranti safety electrical sing makaryakke kanggo nyedhiyani liwat pangayoman saiki sirkuit listrik. Komponen penting sawijining kabel metal utawa Strip sing lakes nalika saiki kakehan mili iku, mangkono interrupting saiki. Iku piranti pangurbanan; sapisan sekring a dilakokno iku sirkuit mbukak, lan kudu diganti utawa rewired, gumantung ing jinis.
    Fuses wis digunakake minangka piranti safety penting saka dina awal saka electrical engineering. Dina iki ana ewu designs sekring beda kang duwe ratings saiki lan voltase tartamtu, bejat kapasitas lan nanggepi kaping, gumantung aplikasi. Ing wektu lan ciri operasi saiki nyawijikaké sing milih kanggo nyedhiyani pangayoman ora nyukupi tanpa gangguan perlu. Angger Wiring biasane netepake HFS sekring saiki maksimum kanggo sirkuit tartamtu. Sirkuit cendhak, overloading, kathah mismatched, utawa Gagal piranti alasan Perdana kanggo operasi sekring.
    A sekring liya otomatis njabut daya saka sistem gagal; asring disingkat iklan (otomatis disconnection saka Supply). Mangsa Circuit bisa digunakake minangka solusi desain alternatif kanggo nyawijikaké, nanging duwe ciri Ngartekno beda.

    Produsen

    • Socay
    • TDK
    • Xcfuse

    Kategori Product

    • Circuit Breaker
    • Fuse Clip / Seat
    • Kaca Fuse Tube
    • Lurus Plug Fuse
    • Lumahing Gunung Fuse
    Interface Chips
    Kripik Interface
    X

    Kripik Interface

    Produsen

    • Genesys
    • HOLTEK
    • IC +
    • Infineon
    • Intersil
    • linear
    • MACOM
    • Marvell
    • Maxim
    • Melexis
    • microchip
    • MPs
    • Nexperia
    • Nordic
    • NST
    • NVE
    • NXP
    • OKI
    • ON
    • PHILIPS
    • produktif
    • PTC
    • Qualcomm
    • Qualcomm Atheros
    • RDA
    • REALTEK
    • Röhm
    • SEMTECH
    • Silicon Labs
    • SKYWORKS
    • ST
    • TI
    • UTC
    • VIA
    • VLSI
    • WIZNET
    • Wolfson
    • ZLG

    Kategori Product

    • 4-20MA Chip
    • Audio Interface Chip
    • bisa chip
    • DDS Chip
    • Ethernet Chip
    • Isolator Chip
    • LVDS Chip
    • RS-485 / RS-422 Chip
    • RS232 Chip
    • USB Chip
    • Wireless ngirimaken-nampa Chip
    Amplifier-Linear Piranti
    Amplifier / Piranti Linear
    X

    Amplifier / Piranti Linear

    Ampli iku sawijining piranti elektronik sing mundhak ing amplitudo saka sinyal listrik. Lagi kategorinipun ing bab kemampuan kanggo èfèktif seru salah siji voltase utawa sinyal input saiki. A ampli voltase amplifies sinyal voltase input lan mrodhuksi voltase output luwih gedhe. amplifier saiki, uga dikenal minangka amplifier transimpedance, langkung sapunika ing masukan, lan output voltase kanggo mbukak. Transconductance lan Transresistance Amplifier pertukaran efek iki - lan voltase input utawa saiki mrodhuksi output saiki utawa voltase luwih gedhe mungguh.

    Salah parameter kinerja tombol ampli punika linearity, utawa kemampuan kanggo kanthi makili input karo sinyal wangun padha ing domain wektu ing output. paramèter kinerja tombol liyane kalebu tingkat matèni, nanggepi frekuensi, gangguan, lan gain bandwidth.

    Amplifier diklasifikasikaké minangka A, AB, B, C, D lan E. kelas nggantosi jumlah jenis sinyal output wis liwat siji siklus yen input punika ombak sinusoidal. Sing liyane linear ampli iku, ing ngisor produk distorsi. Kelas A iku paling linear lan kelas C iku paling linear. Kelas C ora cocok kanggo aplikasi audio lan biasane digunakake ing produk kaya pemancar RF. Kelas D lan E sing ngoper amplifier sing bisa nggunakke orane tumrap sekolah sirkuit output ngemot resonators selaras, kaping ngoper sumber alur, Techniques output tambahan, lan PWM lan delta-sigma modulasi kanggo nambah efficiency lan Sekat ombak input ing output.

    Produsen

    • Maxim
    • microchip
    • natlinear
    • NEC
    • NS
    • Nsiway
    • NXP
    • ON
    • PAM
    • PTC
    • RENESAS
    • Röhm
    • SGMICRO
    • ST
    • TI
    • Toshiba
    • UTC
    • XICOR

    Kategori Product

    • Audio Amplifier
    • prabédan Amplifier
    • Medan Input Amplifier
    • Amplifier Operational Umum
    • High Speed ​​Wide Band Amplifier Operational
    • Amplifier Operational Instrumentation
    • Low-Noise Amplifier Operational
    • Low-Power Amplifier Operational
    • Amplifier Operational Precision
    • Tegangan Comparator
    Keyswitches-Relays
    Keyswitches / Relays
    X

    Keyswitches / Relays

    A keyswitch jinis ngalih cilik digunakake kanggo tombol ing keyboard. Iki saiki umumé metu saka nggunakake amarga paling papan tombol modern nggunakake sheets saka plastik karo kontak ing wong
    ngalih Key uga digunakake kanggo njlèntrèhaké ngalih dilakokno dening tombol, biasane digunakake ing sirkuit weker maling. A kontak mobil uga ngalih saka jinis iki.

    Pemancar sing ngalih electromechanical sing bisa diobahke sinyal listrik tinimbang dening manual mbukak utawa nutup switch. sinyal cilik iki tumindak minangka juru kunci kanggo sinyal listrik luwih gedhe. Kemampuan kanggo duwe kontrol kurang-daya liwat sinyal-daya dhuwur apa ndadekake wong komponen electrical penting kuwi.

    Produsen

    • Littelfuse
    • ALPS
    • BBJ
    • BOOMELE
    • Bourns
    • COPAL
    • Cosmo
    • DELIXI
    • E-Ngalih
    • ECE
    • Fujitsu
    • GOLD
    • GOODSKY
    • HF
    • HKE
    • HTV
    • Infineon
    • IXYS
    • KE
    • KEMET
    • NEC
    • NF
    • OMRON
    • PANASONIC
    • Phoenix Contact
    • SOFNG
    • TAKAMISAWA
    • TE Konektivitas
    • TONVER
    • Toshiba

    Kategori Product

    • Coding Ngalih
    • Dip-Ngalih
    • Ngalih Elektronik
    • lever Ngalih
    • Microswitch
    • multifungsi Ngalih
    • pemancar
    • Rocker Ngalih
    • slide Ngalih
    • Ngalih Tact
    transistor
    transistor
    X

    transistor

    Transistor piranti telung terminal sing bisa digawe ing wangun bipolar junction (BJT), utawa luwih umum minangka tambahan logam-oxide-semikonduktor (CMOS). Lagi digawe dening gandhengan n-jinis lan p-jinis semikonduktor ing salah siji PNP utawa konfigurasi NPN. Biasane voltase wis Applied menyang terminal gapura ngijini saiki mili liwat piranti endi fungsi transistor Kajaba kanggo ngalih. Padha digunakake ing sistem digital kanggo ngleksanakake gerbang logika lan nyimpen data-data. sirkuit analog digunakake kanggo nggawe amplifier lan osilator.

    Produsen

    • ADI
    • ANACHIP
    • ANPEC
    • AOS
    • APEC
    • Auk
    • BL
    • CJ
    • cree
    • dioda
    • EXAR
    • Fairchild
    • FM
    • rejeki
    • FUJI
    • Infineon
    • Intersil
    • IR
    • IXYS
    • Kec
    • KIA
    • LRC
    • MagnaChip
    • MATSUKI
    • microchip
    • MICRONE
    • NEC
    • Nexperia
    • Niko-SEM
    • NXP
    • ON
    • PANASONIC
    • PANJIT
    • Prisemi
    • RENESAS
    • Röhm
    • SILAN
    • SK
    • ST
    • TI
    • TOREX
    • Toshiba
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • Littelfuse

    Kategori Product

    • Darlington transistor
    • digital Triode
    • IGBT
    • MOS
    • Silicon Triac
    • Triode
    dioda
    dioda
    X

    dioda

    A diode iki piranti loro-terminal sing ana ngendi wae p-jinis lan n-jinis semikonduktor sing langsung adjoined kanggo saben liyane. Nglamar voltase positif kanggo anode ora gawé sembarang saiki wujud nganti voltase lawang diode kang ngluwihi. Sawise voltase batesan wis ngluwihi saiki bakal diijini kanggo mili saka anode kanggo cathode nanging diode bakal mblokir aliran saiki saka cathode kanggo anode ing kondhisi. Padha digunakake ing AC-DC transformer, radio, discharge (ESD) sirkuit panitahan statis, minangka sumber cahya, etc.

    Produsen

    • AOS
    • Auk
    • AVAGO
    • AVX
    • Bourns
    • CJ
    • dioda
    • Infineon
    • IR
    • IXYS
    • Kec
    • KIA
    • LRC
    • Maxim
    • Murata
    • Nexperia
    • NXP
    • ON
    • PANASONIC
    • PANJIT
    • Protek
    • PTTC
    • Röhm
    • SEMTECH
    • SHINDENGE
    • SILAN
    • SK
    • SKYWORKS
    • ST
    • TDK
    • TE Konektivitas
    • TI
    • Toshiba
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • Littelfuse

    Kategori Product

    • APD
    • DIAC
    • discharge Diode
    • ESD
    • FRD
    • Umum Diode
    • High Voltage Diode
    • rectifier Bridge
    • Schottky Diode
    • ngoper Diode
    • TVS
    • UFRD
    • Zener Diode
    resistor
    resistor
    X

    resistor

    We kudu resistor kanggo kabeh aplikasi kalebu lumahing siji Gunung, bolongan liwat siji, Trimmers, potentiometers lan rheostats, uga macem-macem kits, jaringan lan susunan, lan aksesoris liyane.

    A resistor punika komponèn electrical pasif sing watesan utawa ngatur aliran saiki electrical liwat Circuit. Saiki wis diwilang liwat hukum Ohm kang: V = IR. Nilai Resistance, toleransi, lan sok-sok malah koefisien suhu bisa ditemtokake dening maca kode werna, sing dituduhake dening seri bands colored ing sisih komponèn ing.

    Resistor bisa digunakake kanggo matesi aliran saiki liwat diode lan kanggo siksa baris transmisi lan nyegah Renungan. Two bisa digunakake kanggo nggawe divider voltase sing mrodhuksi voltase output ceceg angka resistance. A input tujuan umum / output (GPIO) transceiver bisa duwe output ngeset dening narik-up gedhe utawa narik-mudhun resistor sing ditindhih nalika GPIO aktif.

    Resistor sing digawe nggunakake macem-macem bahan, kalebu gabungan karbon, film karbon, film logam, lan tatu kabel. elektronik konsumen Perlu dadi cilik lan pas, déné aplikasi industri mbutuhake wong kanggo dadi saged dissipating jumlah gedhe saka daya, supaya padha mungkasi munggah kang luwih gedhe.

    Produsen

    • ALPS
    • Ametherm
    • Amphenol
    • Bourns
    • Brightking
    • tau ohms
    • FH
    • HDK
    • KOA
    • Liz
    • Maxim
    • microchip
    • Murata
    • NXP
    • PANASONIC
    • RALEC
    • Röhm
    • RUILON
    • socay
    • Sunlord
    • SUP
    • TDK
    • UniOhm
    • VISHAY
    • Walter
    • Indovision
    • YAGEO
    • Littelfuse

    Kategori Product

    • Resistor luwes
    • Carbon Film Resistor
    • Resistor Cement
    • Sensing Resistor saiki
    • Plug khusus Direct
    • insurance Resistor
    • LED Lampu Resistor
    • Metal Glaze Resistor
    • Metal Ingot Film Resistor
    • Metallic Film Resistor
    • MOF MO
    • NTC
    • Patch khusus
    • Resistance Resistor tembelan Ultra-kurang
    • Resistance photosensitive
    • Potentiometer
    • Precision Resistance Luwes
    • PTC Thermistor
    • sampling Resistor
    • SMD Resistor
    • Lancip Film Precision Chip Resistor
    • Varistor
    • Wire Wound Resistor
    Buzzer-Speaker-mic
    Buzzer / Speaker / mic
    X

    Buzzer / Speaker / mic

    A buzzer utawa beeper iku sawijining piranti signaling audio, kang uga mechanical, electromechanical, utawa piezoelectric (piezo cekaké). Efesus khas buzzers lan beepers kalebu piranti weker, Timer, lan konfirmasi input pangguna kayata klik mouse utawa keystroke.
    Speaker punika piranti electromechanical kang ngasilaké swara. Iku kalebu speaker Komputer, speaker Digital, elektrostatik speker, Full-macem speaker, Horn speker, Loudspeaker, Magnetostatic speker lan ing.
    Mikropon punika Konverter energi sing ngowahi sinyal swara menyang signal listrik.

    Produsen

    • CY
    • KELIKING
    • Knowles
    • Murata
    • TDK
    • WILLSEMI

    Kategori Product

    • buzzer
    • Mic
    • speaker
    Baterei
    Baterei
    X

    Baterei

    Lan baterei piranti dumadi saka siji utawa luwih sel elektrokimia karo sambungan external kasedhiya kanggo piranti electrical daya kayata flashlights, Smartphone, lan mobil listrik.
    Baterei teka ing akeh lan manéka ukuran, saka sel miniatur digunakake kanggo daya pangrungu mbiyantu lan jam tangan kanggo cilik, sel lancip digunakake ing Smartphone, kanggo batre asam timbal gedhe digunakake ing montor lan trek, lan ing nemen paling gedhé, bank-bank baterei ageng ukuran kamar sing nyedhiyani siyaga utawa daya darurat kanggo ijol-ijolan telephone lan pusat data komputer.

    Produsen

    • DTECH
    • GP
    • maxell
    • PANASONIC
    • Q & J
    • Seiko

    Kategori Product

    • baterei
    • basa baterei Box / baterei
    • Power adaptor
    kapasitor
    kapasitor
    X

    kapasitor

    Kapasitor sing komponèn electrical pasif karo loro terminal sing nyimpen energi elektromagnetik ing wangun medan listrik. Terminal sing disambungake menyang rong piring konduktif sing duwe material dielektrik antarane wong-wong mau. Padha nyimpen lan muatan listrik ing piring konduktif sing. piring daya dipisahake dening materi dielektrik nggawe medan listrik.

    Kapasitansi punika parameter saka kapasitor sing nuduhake jumlah muatan disimpen kanggo voltase diwenehi Applied kanggo terminal sawijining. Punika diukur ing farads (F). Contone, dobel kapasitansi pindho bakal disimpen muatan (kanggo voltase pancet diwenehi ing terminal).

    Kapasitor diklasifikasikaké adhedhasar bahan fisik digunakake kanggo telung lapisan dirijen struktur dirijen dielektrik. Contone, sing karo logam bahan elektrolit dielektrik disebut kapasitor Manganese; metal metal Keramik disebut kapasitor Keramik, etc. Sing sing non-polarisasi bisa disambungake salah siji kanggo voltase positif utawa negatif. Yen lagi polarisasi padha kudu kasambung menyang voltase positif, karo terminal positif ditandhani ing packaging.

    Produsen

    • AISHI
    • AVX
    • Capxon
    • CEC
    • Chengxing
    • DAIN
    • Epcos
    • Eyang
    • FH
    • HEC
    • OPAH
    • HUAWEI
    • Jianghai
    • JML
    • Johanson
    • KEMET
    • lelon
    • MAN Yue
    • Murata
    • NCC
    • Nichicon
    • PANASONIC
    • ROQANG
    • rubycon
    • SAMSUNG
    • SAMWHA
    • SAMYOUNG
    • SHINYEI
    • SIEMENS
    • ST
    • Taiyō YUDEN
    • TDK
    • TENTA
    • Topaz
    • VISHAY
    • WINDAY
    • Indovision
    • YAGEO

    Kategori Product

    • CBB kapasitor
    • Correction kapasitor
    • Manganese kapasitor
    • High Voltage kapasitor
    • Monolithic kapasitor Keramik
    • Multilayer kapasitor Keramik
    • Patch Manganese kapasitor
    • polyester kapasitor
    • safety kapasitor
    • Solid kapasitor Manganese
    • tantalum Capacitors
    • kapasitor global
    Crystal osilator
    Crystal osilator
    X

    Crystal osilator

    A osilator kristal iku osilator Circuit elektronik sing nggunakake résonansi mechanical saka kristal kedher materi piezoelectric nggawe sinyal listrik karo frekuensi pas. Frekuensi iki asring digunakake kanggo nglacak wektu, minangka ing jam tangan quartz, kanggo nyedhiyani sinyal jam stabil kanggo sirkuit terpadu digital, lan stabil jumlah kanggo pemancar radio lan panarimo. Jinis paling umum saka Resonator piezoelectric dipigunakaké yaiku kristal quartz, supaya sirkuit osilator gabungke mau dadi dikenal minangka osilator kristal, nanging bahan piezoelectric liyane kalebu keramik polycrystalline digunakake ing sirkuit padha.
    A osilator kristal, utamané siji digawe saka kristal quartz, dianggo dening kang kleru dening medan listrik nalika voltase wis Applied menyang elektroda near utawa ing Crystal. Sifat iki dikenal minangka electrostriction utawa piezoelectricity kuwalik. Nalika ing lapangan dibusak, ing quartz - kang oscillates ing frekuensi pas - ngasilake medan listrik kang ngasilake sawijining wangun sadurungé, lan iki bisa generate voltase a. Asil iku Crystal quartz dumadakan kaya sirkuit RLC.
    Kristal quartz sing diprodhuksi kanggo jumlah saka sawetara puluhan kilohertz kanggo atusan MEGAÂHERTZ. Luwih saka rong milyar kristal sing diprodhuksi taun. Paling sing digunakake kanggo piranti konsumen kayata jam tangan, jam, radio, komputer, lan cellphones. Kristal quartz uga ketemu nang test lan pangukuran peralatan, kayata counters, generator sinyal, lan oscilloscopes.

    Produsen

    • Abracon
    • Citizen
    • CTS
    • EPSON
    • HELE
    • HOSONIC
    • KDS
    • Kyocera
    • andha
    • Murata
    • NDK
    • Seiko
    • SITIME
    • SIWARD
    • Tae
    • TAITIEN
    • TXC
    • YXC

    Kategori Product

    • 49S
    • 49SMD
    • 49U
    • Aktif Crystal osilator
    • Resonator Keramik
    • Cylinder Crystal osilator
    • Tembelan Active Crystal osilator
    • Tembelan Pasif Crystal osilator
    • SAW Resonator
    Inductors-Magnetic Beads-Transformers
    Inductors / Wood Magnetic / Transformers
    X

    Inductors / Wood Magnetic / Transformers

    Lan inductor, uga disebut Koil, keselak utawa reaktor, minangka komponèn electrical loro-terminal pasif sing nyimpen energi ing lapangan bumi amarga saiki elektrik mili iku. Lan inductor biasane kasusun saka kabel tatu terisolasi menyang Koil watara inti a.

    manik Magnetic dirancang kanggo nyuda gangguan frekuensi dhuwur lan lunjakan gangguan ing garis sinyal, garis daya, lan uga nyerep pulses elektrostatik. manik Magnetic digunakake kanggo nresep sinyal UHF, kayata sawetara sirkuit RF, PLL, sirkuit oscillating, lan sirkuit Ultra memori frekuensi dhuwur (DDRSDRAM, Rambus, etc.), kang kudu nambah manik Magnetik kanggo sisih input saka sumber daya. The manik Magnetik wis resistivity dhuwur lan permeabilitas, kang padha karo resistance podo lan inductance, nanging angka resistance lan nilai inductance beda-beda karo frekuensi.

    Transformers mung loro inductors karo kopling Teknologi kuwat antarane wong-wong mau. Langkah-mudhun transformers ngurangi tegangan saking sumber daya input menyang amplitudo sing kurang mbebayani lan uga luwih praktis ing bisnis lan rumah tangga. Langkah-up transformers nambah voltase kanggo transmisi liyane efisiensin liwat long jarak saka garis daya. Transformers sing penting kanggo distribusi daya AC.

    Produsen

    • Abracon
    • ADI
    • Ashining
    • BOTHHAND
    • Bourns
    • Camry
    • CEC
    • Chilisin
    • cjiang
    • EPCOS
    • FH
    • FH-BK
    • gotrend
    • HANRUN
    • Hk-hotline
    • ICT
    • Johanson
    • linear
    • Maxim
    • ML
    • MORNSUN
    • Murata
    • ON
    • PANASONIC
    • pulsa
    • rainsun
    • socay
    • ST
    • Sumida
    • Sunlord
    • Sunltech
    • SXN
    • Taiyō YUDEN
    • TDK
    • VISHAY
    • Indovision
    • Wurth
    • YDS

    Kategori Product

    • antena
    • chip inductor
    • Chip Bead Magnetic
    • Chromatic Ring inductor
    • Mode Kasihan umum
    • Manik Magnetic Direct
    • DR inti Magnetic
    • Filter
    • instrument Transformer
    • Low inductor Frequency
    • Net Port Transformer
    • Power inductor
    • Power Transformer
    • RF inductor
    Instrumen lan Meter
    Instrumen lan Meter
    X

    Instrumen lan Meter

    XIDA electronics wis setya nyediakake luwih inovatif pelanggan donya luwih Unlimited karo produk teknologi biaya-efektif. kita wis kasil dibukak kanggo pasar global multimeter digital, instrumen automotive, instrument testing electrical, lingkungan pangayoman lan analisis instrumen termal, safety instrumen, tester umum, Takeran lan kalibrasi alat lan oscilloscopes panyimpenan digital lan 10 liyane sawetara saka sudhut kategori utama saka produk, lan terus nggawe seri saka diversifikasi produk, lan kanthi nyukupi kabutuhan unik saka klien beda.

    Produsen

    • UNI-T

    Kategori Product

    • Benchtop Digital Multimeters
    • kabel Testers
    • Finders Breaker Circuit
    • Component Testing Tools
    • DC Power Supplies
    • Meter Digital Clamp
    • digital Multimeters
    • Storage Oscilloscopes Digital
    • Testers Instalasi Listrik
    • Listrik Power Tools
    • Testers Lingkungan
    • Genggem Storage Oscilloscopes Digital
    • Meter Industrial Digital Clamp
    • Industrial True RMS Multimeters
    • IR thermometers
    • Tata letak lan Takeran Tools
    • Analyzers Power Quality
    • Sockets Power
    • Garis PRO
    • soket Testers
    • spektrum Analyzers
    • termal Imagers
    • Ultra Phosphor Oscilloscopes
    • Testers USB
    • Voltase lan Kakontinuan Testers
    • Detectors voltase
    • ombak Generators
    sensor
    sensor
    X

    sensor

    Sensor umume tumiba siji saka papat kategori ngisor iki:
    Pressure Sensor
    A sensor tekanan biasane ngukur meksa saka gas utawa cairan. Padha operate dening ngasilaken sinyal elektronik minangka asil saka meksa kui minangka fungsi saka pasukan sing dibutuhake kanggo mungkasi adi utawa gas saka ngembangaken. Meksa sensor sing uga asring disebut transducers meksa, pemancar meksa, piezometers lan pratondho meksa, antarane jeneng liyane. Tetanduran iku bisa digunakake ing kontrol lan ngawasi aplikasi.
    Motion lan Position sensor
    A gerakan lan sensor posisi ngidini kanggo pangukuran posisi, salah siji ing syarat-syarat mutlak (sensor posisi Absolute), utawa ing syarat-syarat relatif (relatif utawa pamindahan sensor). Motion utawa posisi sensor bisa ngukur posisi linear saka piranti (sensor posisi linear), owah-owahan posisi sudut, uga owah-owahan posisi multi-sumbu. Antawisipun paling populer ing dienggo ing wearables lan piranti IoT genggem sing sinung tembang macapat lan gyroscope sensor.
    Sensor optik
    sensor optik ngowahi cahya mencorong, utawa owah-owahan ing cahya, menyang sinyal elektronik sing bisa diwaca dening instrument. Sensor iki, uga disebut sensor fotoelektrik, banjur bisa kanggo nemtokake orane lan ngarsane positional saka obyek. Sensor optik dipigunakaké ing variétas aplikasi automation industri uga produk komersial. Antawisipun paling populer serat sensor optik, sensor jarak, lan cahya safety sensor langsir.
    Termal Sensor
    termal sensor piranti sing gawé sinyal electrical nanggepi suhu utawa owah-owahan ing suhu. Padha integral kanggo industri aplikasi sing mbutuhake feeback kanggo njaga sawetara operasi suhu optimal. Sembarang liwat-suhu maos banjur bisa kasil mati mesin kanggo ngluwihi gesang lan njaga lingkungan karya aman. Rong jinis utama saka sensor termal sing sensor suhu lan sensor asor.

    Kategori Product

    • Sensor percepatan
    • Sekitar Lampu sensor
    • Sensor werna
    • Sensor gambar
    • Sensor infrared
    • Suhu lan asor Sensor
    • Sensor suhu
    • Tutul Chip

    Produsen

    • PIXEL
    • Röhm
    • RONGHE
    • Sensirion
    • cetha
    • SHOUDING
    • SIGMA
    • Silicon Labs
    • SOC
    • ST
    • TDK
    • TE Konektivitas
    • TI
    • TM
    • TONTEK
    • Toshiba
    • UTC
    • VISHAY
    • Winsen
    • Acam
    • Bourns
    • Broadcom
    • dioda
    • EG
    • EVERLIGHT
    • FAST
    • Teknologi koyo
    • FM
    • FREESCALE
    • HOLTEK
    • Honeywell
    • HOPERF
    • icman
    • Infineon
    • Intersil
    • InvenSense
    • linear
    • Maxim
    • MEAS
    • Melexis
    • microchip
    • MKA
    • MST
    • Murata
    • Natlinear
    • Nicera
    • NVE
    • NXP
    • OmniVision
    • OMRON
    • ON
    • OSRAM
    • PANASONIC
    Drivers
    Drivers
    X

    Drivers

    Pembalap sing pemancar darmabakti. Lagi optimized kanggo nyopir teknologi tartamtu kulawarga utawa komunikasi standar lan menakake desain sistem luwih gedhe dening penerapan kabeh protokol cocog lan syarat electrical. Contone, pembalap LED offloads saiki panjaluk sumber / sink dhuwur saka CPU / AP GPIOs lan dhateng komponèn driver. komponen Interface bisa ngemot pembalap lan panarimo (transceiver), kang komponen Versatile sing bisa digunakake kanggo ngleksanakake jaringan komunikasi lan tumindak minangka repeaters.

    Produsen

    • ADI
    • AKM
    • allegro
    • AVAGO
    • BITEK
    • BL
    • BPS
    • CHIPLINK
    • chipown
    • CONSONANCE
    • dioda
    • Teknologi koyo
    • FITIPOWER
    • FM
    • HOLTEK
    • IMP
    • Infineon
    • Intersil
    • IR
    • ISSI
    • IXYS
    • JRC
    • Kec
    • LG
    • linear
    • LRC
    • Maxim
    • MBI
    • microchip
    • MICRONE
    • MORNSUN
    • MPs
    • NEC
    • Nexperia
    • NS
    • NXP
    • OB
    • ON
    • PAM
    • PANASONIC
    • PowTech
    • PTC
    • RICHTEK
    • Röhm
    • SANKEN
    • SEMTECH
    • SGMICRO
    • SI-EN
    • SIGMA
    • SILAN
    • Silicon Labs
    • Sang Prabu Suleman
    • ST
    • TI
    • TM
    • Toshiba
    • UTC
    • VISHAY
    • WILLSEMI
    • XLSEMI
    • Silergy

    Kategori Product

    • drive Chip
    • EL Driver
    • High Driver Saiki
    • IGBT Driver
    • LCD Driver
    • LED Driver
    • MOS Driver
    • driver Motor
    • driver SCR
    Embedded Kripik Peripheral
    Embedded Kripik Peripheral
    X

    Embedded Kripik Peripheral

    Produsen

    • ADI
    • allegro
    • ALTERA
    • AMD
    • ANACHIP
    • Auk
    • BL
    • Broadcom
    • chipown
    • CONSONANCE
    • dioda
    • EPSON
    • EXAR
    • Fujitsu
    • GENITOP
    • HOLTEK
    • IDT
    • IMP
    • Intersil
    • Kec
    • linear
    • Maxim
    • microchip
    • natlinear
    • Nexperia
    • Nordic
    • NS
    • NUVOTON
    • NXP
    • ON
    • PTC
    • RICHTEK
    • Ricoh
    • Röhm
    • SGMICRO
    • SILAN
    • Silicon Labs
    • ST
    • TI
    • TOREX
    • Toshiba
    • UTC
    • VIA
    • Wolfson
    • XICOR
    • XPT

    Kategori Product

    • font Chip
    • MCU ngawasi Chip
    • chip Port Extension
    • Real-wektu Jam Chip
    Optocoupler-LED
    Optocoupler / LED
    X

    Optocoupler / LED

    Ing electronics, lan opto-isolator, uga disebut minangka optocoupler, photocoupler, utawa isolator optik, minangka komponèn sing Transfer signal listrik antarane loro sirkuit sepi dening nggunakake light.Opto-isolators nyegah voltase dhuwur saka nggowo pengaruh kanggo sistem nampa signal.Commercially kasedhiya opto-isolators tahan input-kanggo-output voltase munggah kanggo 10 transients voltase kVand karo kecepatan nganti 25 kV / μs.

    A jinis umum opto-isolator kasusun saka LED lan phototransistor ing paket opaque padha. Jinis kombinasi sumber-sensor kalebu LED-photodiode, LED-LASCR, lan pasangan lamp-photoresistor. Biasane opto-isolators transfer digital (ing-mati) sinyal, nanging sawetara Techniques ngidini kanggo digunakake karo sinyal analog.

    Cahya utamané jroning dioda pemancar nggunakke teknologi cahya ngalangi-negara kanggo gawé cahya liwat prakara ngalangi, ateges semikonduktor. Iki mranata wong loro saka sumber cahya liyane kayata Pijar bolam (liwat vakum) utawa bolam lampu neon kompak (liwat gas). Mekanisme dhasar produksi cahya nganggo Band-kanggo-Band gabungan ulang utawa radiation.

    Kategori Product

    • Langsung Dipasang Optocoupler
    • Fresnel Jarak
    • infrared panrima
    • InfraredEmitter
    • Pola
    • LCD Modul Tampilan
    • LED Digital Pipes
    • Cahya emitting Dioda
    • Modul Tampilan OLED
    • Patch Optocoupler
    • Fotoelektrik Solid-negara Relay
    • Ngalih fotoelektrik
    • SCR Optocoupler
    • Silicon Photocell

    Produsen

    • Honeywell
    • ISOCOM
    • KODENSHI
    • LITEON
    • LONTECH
    • NEC
    • ON
    • OSRAM
    • PANASONIC
    • RENESAS
    • Röhm
    • cetha
    • SIEMENS
    • TOPWAY
    • Toshiba
    • UTC
    • VISHAY
    • Winstar
    • ARKLED
    • AVAGO
    • BrtLed
    • CEL
    • Cosmo
    • EVERLIGHT
    • HARVATEK
    Tampilan Online Chat!