Kita Prasetya - Xi Da Electronics (HK) Co., Ltd
Efisien One-mandeg Procurement Komponen Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • prasetya kita

    XIDA Electronics wis ditetepake sistem kontrol kualitas sampurna lan dipun ginakaken prosedur Manajemen kuat kualitas. Jejere pengawasan kuat kualitas ing saben tataran Manufaktur, pengawasan pihak katelu dening organisasi kuoso internasional (s) wis dileksanakake kanggo mesthekake aturan standar nasional / internasional.

    We masang wigati kanggo kualitas produk lan mbutuhake partisipasi penuh-Staff Manajemen kualitas (loro supplier lan produk) kanggo mesthekake nul cacat ing produk.

    kita prasetya kualitas: kita wis pengabdian kanggo Ngapikake dhéwé kanggo ketemu lan ngluwihi pangarepan pelanggan '.


    Tampilan Online Chat!