Operasi Pusat - Xi Da Electronics (HK) Co., Ltd
Efisien One-mandeg Procurement Komponen Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • operasi Pusat

    Nyadari ing 20 taun pengalaman industri, kaluwihan sumber chain sumber lan tim operasi kuat XIDA Electronics, kita bisa luwih irit nggabungake, berkembang lan ngatur sumber chain donya komponen elektronik.

    proses Procurement diganti saka "siji kanggo akeh" kanggo "siji kanggo siji" irit wektu, ngurangi purchasing lan biaya ngatur, ngoptimalake cara mundhut barang utowo jasa tradisional lan nambah efficiency operasi.

    Sawise nggabungaken pecahan procuring dikarepake, XIDA Electronics ndadekake tuku terpusat lan kontrol kualitas kanggo ngurangi biaya tuku, nambah kemampuan rembugan pelanggan cilik lan medium-ukuran, lan ningkataké daya saing perusahaan kita.

    23


    Tampilan Online Chat!