International Storage Center Logistics - Xi Da Electronics (HK) Co., Ltd
Efisien One-mandeg Procurement Komponen Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • International Storage Center Logistics

    We kudu 5 elektronik komponen warehouses ing Shenzhen lan Hong Kong, kanthi total wilayah mining luwih saka 4500 meter. Pilihan, kacepetan, lan akurasi sing inti saka XIDA kang International Logistics Storage Center karo peralatan canggih Nerjemahake isoh kita proses pesenan 24/7. Iku bab mengkono apa nengen kanggo customer, lan sing njupuk supaya hak lan dikirim ing wektu saben wektu.

    1

     


    Tampilan Online Chat!