Prakawis kita - Xi Da Electronics (HK) Co., Ltd
Efisien One-mandeg Procurement Komponen Electronics
  • Duhuixuan· Century Building,Futian District, Shenzhen, China
  • Babagan awake dhewe

    XIDA Electronics punika Supplier global produk, layanan lan solusi lengkap kanggo pelanggan ing industri komponen elektronik lan kita kudu ekstensif pengalaman ing wilayah saka telekomunikasi, sistem informasi, transportasi, medical, electronics konsumen industri lan produk.

    Wiwit diadegaké luwih saka 20 taun kepungkur, perusahaan wis mesthi wis nganut prinsip "Customer Pisanan" lan yakuwi kanggo "Nggawa maksimum keuntungan kanggo pelanggan" dening nyediakake sawijining pelanggan karo kualitas dhuwur lan paling kompetitif produk lan layanan diregani . XIDA Electronics wis setya nyediakake pelanggan karo kualitas dipercaya lan komponen asli karo asli packaging. Kita wis padha pindhah ISO9001 ing: 2008 sistem Manajemen certified, kang njamin sing kita strictly ngleksanakake sistem kontrol kualitas saka kualifikasi supplier, pengawasan bahan mentahan, warehousing, logistics lan pranala liya-liyané supaya minangka kanggo entuk kita prasetya customers.XIDA Electronics wis ditampa idin umum saka pelanggan global ing kapasitas titik sumber, efficiency layanan, kacepetan nanggepi masalah lan akeh bisnis wilayah liyane.

    350+ komponèn elektronik authorizations Produsèn

    15,000+ saham titik

    4,500㎡ + mining

    layanan 7 * 24 jam


    Tampilan Online Chat!